Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25.07.2006

ΘΕΜΑ: "Ηχορύπανση από θόρυβο που προκαλούν δίκυκλα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες"

  1. Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης στην προσπάθεια που καταβάλει για την καταπολέμηση της ηχορύπανσης που προκαλείται από τις εξατμίσεις των δικύκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών και με σκοπό την προστασία της ψυχικής υγείας των πολιτών, με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή ενισχύθηκε με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης συγκροτώντας συνεργεία ελέγχων σε καθημερινή βάση (απογευματινές και βραδινές ώρες) και με τη βοήθεια συμβατικών αυτοκινήτων και δικύκλων βεβαιώνονται παραβάσεις και ακινητοποιούνται τα δίκυκλα που εκπέμπουν υπερβολικό θόρυβο.

  2. Το τελευταίο δίμηνο έχουν ελεγχθεί οκτακόσια εβδομήντα (870) περίπου δίκυκλα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες, έχουν ακινητοποιηθεί σαράντα δύο (42) και κατά των παραβατών επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο του Κ.Ο.Κ.

  3. Η Υπηρεσία μας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού (εκπομπή υπερβολικού θορύβου από εξατμίσεις δικύκλων) αλλά και επίδειξη ικανότητας με σούζες και αυτοσχέδιους αγώνες, ζητάει και τη βοήθεια των πολιτών, οι οποίοι μπορούν να ενημερώνουν το κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης με κλήση του τηλεφωνικού κέντρου με τον αριθμό (100) έστω και ανώνυμα.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ

Την 24.07.2006 και ώρα 16.50΄στο 1ο χλμ. Ε.Ο Ερασμίου-Αβάτου-Ξάνθης, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, κάτοικος Ν. Ερασμίου-Ξάνθης συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 17χρονος, κάτοικος Αβάτου-Ξάνθης, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του δικύκλου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ξάνθης.

 

 

 

 

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620