Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ!!!

-Συνεχίζουμε με υψηλά το κεφάλι και μέχρι τον Μάιο έχουμε πολύ δρόμο ακόμη…

Παρά την τρίτη κατά σειρά ήττα που υπέστη η ομάδα του Απόλλων Διομηδείας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, οι παίκτες συνεχίζουν με υψηλά το κεφάλι την προσπάθεια που έχουν θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος ώστε φτάνοντας στον Μάιο ο στόχος να έχει επιτευχθεί και η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι χρειάζεται μία τεράστια προσπάθεια διότι το πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής κρύβει πολλές παγίδες και για μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία όπως είναι ο Απόλλων δεν είναι καθόλου δύσκολο να πέσει σε τέτοια περιστατικά.

Από την άλλη η ομάδα παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού και απουσιών που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό και θα συνεχίζει να αντιμετωπίζει όπως φαίνεται, παραμένει ενωμένη και διαθέτει την κατάλληλη ψυχική ηρεμία ώστε να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπόλοιπες ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούν από τα προηγούμενα παιχνίδια να διορθώσουν τα λάθη τους αλλά και να γίνουν ακόμη καλύτερη στα σημεία που προσφέρουν καλό θέαμα και παίζουν καλή μπάλα. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαία τα κολακευτικά σχόλια που δέχεται από μερίδα του τύπου για το καλό και ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίζει με αποτέλεσμα να ευχαριστιούνται οι φίλαθλοι από το θέαμα που παρακολουθούν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620