Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 20.30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και το βιβλιοπωλείο Τζελέπη, παρουσίασαν στο Ξανθιώτικο κοινό τον αγαπητό Έλληνα ηθοποιό-τραγουδιστή Νίκο Ξανθόπουλο και το βιβλίο αυτοβιογραφία του «Όσα θυμάμαι και όσα αγάπησα».

Ούτε οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, αλλά ούτε και το περασμένο της ώρας δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση και να μοιραστεί με τον καλλιτέχνη μερικές από τις στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του.

Απλός, λιτός και γλυκομίλητος σαν το γάργαρο νερό, ο Νίκος Ξανθόπουλος χωρίς κομπασμούς μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για τις σπουδές του στη δραματική σχολή, για το θέατρο, και το πέρασμα του από τον κινηματογράφο και το τραγούδι. Διάβασε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το βιβλίο του δίνοντας τη χαρά και το γέλιο, τη λύπη και το δάκρυ διαμορφώνοντας την διάθεση του κοινού του έτσι, όπως μόνο ένας μεγάλος καλλιτέχνης μπορεί.

Την εκδήλωση τίμησαν εκτός των άλλων ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος κ. Παντελεήμων, η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Δ.Ε.Α. Ξάνθης κα. Τζόλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σταυρουπόλεως κ. Καρασακαλίδης, η εκπρόσωπος του προέδρου της διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κα. Γεωργανά, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού λοχαγός κ. Σίμος, και ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης κ. Ταβουλτσίδης.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620