Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Πετυχημένος ο πρώτος χορός του νέου Ερμογένη

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Τον πρώτο του ετήσιο χορό πραγματοποίησε ο Ερμογένης που συνοδεύτηκε από απόλυτη επιτυχία. Ήταν μία πολύ ζεστή εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από αρκετό κόσμο και στην οποία κόπηκε και η πίτα του συλλόγου με τον τυχερό να κερδίζει μία φόρμα.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι, του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Κοντού η κα Χαμαλίδου, του Βουλευτή Ξάνθης κ. Τσαλίδη ο κ. Τάσσος, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Ξάνθης κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Παναγιώτης Ταρινίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Παπασταματίου και Φώτης Καραλίδης, οι παλαίμαχοι του Ερμογένη, πολλοί παράγοντες διαφόρων άλλων σωματείων εκτός βόλεϊ (Καλενταρίδης, Αντωνιάδης) πολλοί γονείς και φίλοι του βόλεϊ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Ιωαννίδης καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στο χορό του ιστορικότερου αθλητικού συλλόγου αυτής της πόλης. Έκανε μία σύντομη αναδρομή από την ίδρυση του Ερμογένη αλλά και την ένωση του σωματείου με τον Α.Ο. Ξάνθης και ανέφερε το σύνολο των 180 αθλητών – αθλητριών που βρίσκονται στις τάξεις του Συλλόγου. Ζήτησε την βοήθεια του Δήμου και της Νομαρχίας με την αναβάθμιση των σχολικών γυμναστηρίων, ενώ το μήνυμα του βόλεϊ ήταν η συμμετοχή 4ων αθλητών του συλλόγου στην ομάδα του 3ου Λυκείου της Ξάνθης που αγωνίστηκε με το αντίστοιχο της Ορεστιάδας το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται στον τελικό των πανελληνίων σχολικών αγώνων. Ο πρόεδρος στο τέλος της ομιλίας του ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, αλλά και στους 5 γυμναστές που προσφέρουν τις γνώσεις τους για την ανάδειξη των αθλητών στο άθλημα του βόλεϊ και δεσμεύτηκε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουν τον στόχο για περισσότερες επιτυχίες.

Βέβαια ο πρόεδρος κ. Ιωαννίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κοντό για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Στυλιανίδη για την συνδρομή του Δήμου με το αυτ)το σε μετακινήσεις, τους χορηγούς του χορού, Αρτοποιία Αμπεριάδη, την SEVROLET, την ΑΙΧΜΗ και τους δωροθέτες της πλούσιας λαχειοφόρου αγοράς.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620