Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

-Σήμερα (15:00) αγωνίζεται στην έδρα του ο Απόλλων με την Ανακάλυψη σε ένα δύσκολο παιχνίδι

-Μπορεί η ομάδα να πέτυχε μία σπουδαία νίκη την Κυριακή ωστόσο θα πρέπει στην συνέχεια να δείξει την ίδια σοβαρότητα

Μπορεί η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη την Κυριακή να πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Δόξα Ξάνθης, ωστόσο στην ομάδα παραμένουν προσγειωμένοι αφού είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος. Όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας στους παίκτες ΄΄ήταν μία νίκη που μπορεί να μας βοηθήσει μόνο ψυχολογικά και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό΄΄.

Για το σημερινό παιχνίδι τόνισε την δυσκολία του παιχνιδιού καθώς και την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων. Συγκεκριμένα είπε ότι η Ανακάλυψη είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας και σαφέστατα η πιο έμπειρη ομάδα, για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 στην Γενησέα και σίγουρα η παρουσία του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο καθαρό αγωνιστικό μέρος τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη το πρόγραμμα ήταν χαλαρό αφού οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το μόνο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Φόρης Καλτσίδης είναι αυτό του Κων/δη Κ. που μετά τον αγώνα της Κυριακής παρουσίασε πρόβλημα στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ρήξη και θα μείνει για 15 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Όσον αφορά τον Νεοφυτίδη όπως φαίνεται θα δώσει κανονικά το παρόν στο σημερινό αγώνα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο γόνατο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620