Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Απειλεί με αποχώρηση από τον δεύτερο ημιτελικό η Skoda Ξάνθη

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε η SKODA Ξάνθη αναφορικά με τη φημολογούμενη αλλαγή ημερομηνίας του δεύτερου αγώνα της ακριτικής ομάδας με τον Άρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μεταξύ άλλων η Ξάνθη απειλεί πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα αποχωρήσει από τον θεσμό δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους «κίτρινους» να περάσουν by στον τελικό της διοργάνωσης. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:
ΞΑΝΘΗ, 19 Απριλίου 2005
Αριθ. Πρωτ: Φ 124/578
Υπόψη Κου Προύντζου
Κοιν. Πρόεδρο κ. Βασίλειο Γκαγκάτση

Αξιότιμε Κύριε,
Πληροφορίες που προέρχονται από Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΡΗΣ, που εσείς έχετε ορίσει για τις 27.04.05 θα οριστεί την Πέμπτη 28.04.05.
Με όλη την εκτίμηση που έχουμε προς το πρόσωπο σας και προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, αν κάτι τέτοιο επιλεγεί, που σημαίνει ότι η ομάδα του Άρη διοικεί πλέον το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και αποφασίζει κατά το δοκούν, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στον ημιτελικό αυτόν και θα δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα του Άρη να περάσει by, που πιθανόν να είναι επιθυμία κάποιον.
Με εκτίμηση
Για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ".

*** Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους διαψεύδουν ότι ζήτησαν την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα, ενώ επισημαίνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα το παιχνίδι να διεξαχθεί την προγραμματισμένη ημερομηνία. "Όπως η Skoda Ξάνθη, έτσι και εμείς έχουμε ζητήσει ο ημιτελικός να διεξαχθεί στις 27 του μήνα. Αυτό αποδεικνύεται από την αλληλογραφία με την ΕΠΟ", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του Άρη, Λάμπρος Σκόρδας.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620