Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την Δόξα που κέρδισε τον Πανδραμαϊκό με 1-0

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Το χρώμα της εντός έδρας νίκη είδε την Κυριακή το απόγευμα η Δόξα Ξάνθης, όπου στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής κέρδισε τον Πανδραμαϊκό με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Λεβέντης στο 86΄και προήλθε από ολέθριο λάθος του κορυφαίου μέχρι εκείνο το σημείο, του υπηρεσιακού τερματοφύλακα, Καπακτσόγλου.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες όπου παρεχώρησε ισάριθμες ισοπαλίες. Η νίκη παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού οι παίκτες του Γιώργου Μαραντά κατάφεραν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Κιλκισιώτη διαιτητή κ. Σκούπρα, ο οποίος χωρίς λόγο στο 40΄ πήγε να τινάξει τον αγώνα. Είδε πέναλτι σε χέρι του Μίχογλου και δεν είδε την ίδια παράβαση σε ανατροπή του Ερέν στο 70΄. Στο τέλος κράτησε και 6 λεπτά καθυστερήσεις.

Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που έδωσε την σιγουριά στους συμπαίκτες του, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τις εντυπωσιακές και με υπερένταση αποκρούσεις του κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Κοντά του στάθηκαν οι Ερέν, Εφεντόπουλος, Τανέρ και Μελισσόπουλος χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Από τους παίκτες του Άγγελου Τσομακτσή εκτός του Καπακτσόγλου, πολύ καλοί ήταν ο Άντζας και Αλμανίδης.

Στο 13΄ο Ρούφος βλέποντας ολιγωρία των αμυντικών του πιστεύοντας ότι ο Λεοντίδης ήταν σε θέση οφ-σαϊντι από σέντρα του Αρετογλίδη βγήκε και με υπερένταση έδιωξε την μπάλα.

Στο 19΄έγινε κάτοχος της μπάλας ο Τόγρης στο ύψος του πέναλτι το σουτ όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Ρούφος.

Στο 33΄ο Εφεντόπουλος σούταρε από πλάγια δεξιά ο Καπακτσόγλου απέκρουσε προσωρινά η μπάλα έφτασε στον Μελισσόπουλο ο οποίος σούταρε δυνατά αλλά πάλι ο Δραμινός τερματοφύλακας ήταν ο νικητής της μονομαχίας, παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 40΄είχαμε το πέναλτι που ανακάλυψε ο Κιλκισιώτης ρέφερι όμως ο Άντζας έστειλε την μπάλα στην οριζόντιο δοκό.

Στο 42΄ο Εφεντόπουλος έφυγε από δεξιά στην πορεία της σέντρας βγήκε ο Μελισσόπουλος όμως το πλασέ έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τους γηπεδούχους πιο αποφασισμένους για την νίκη. Ίσως να βοήθησε και η πρώτη αλλαγή που έφερε την άμυνα να είναι πιο σφιχτή. Έτσι στο 53΄ο Μπαντακ έστρωσε την μπάλα στον Μελισσόπουλος όμως η μπάλα στο σουτ έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 57΄ο Μπαντάκ μόνος του ολιγώρησε και πρόλαβαν έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 61΄ ατομική προσπάθεια του Εφεντόπουλου το σουτ όμως άουτ.

Στο 70΄ οι της Δόξας ζήτησαν πέναλτι και στο 86΄ είχαμε την επιτυχία του μοναδικού γκολ. Ο Εφεντόπουλος σούταρε δυνατά από 40 μέτρα, βλέποντας τον τερματοφύλακα εκτός θέσης όμως ο Δραμινός με υπερένταση έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης και ενώ φάνηκε να την ελέγχει ο Καπακτσόγλου, αυτή του έφυγε και ο Λεβέντης με προβολή έκανε την δουλειά του.

Μέτρια ήταν η διαιτησία των κ.κ. Σκούπρα (Πιπερτζή – Στεφανίδη) από τον Σ.Δ.Π. Κιλκίς.

Δόξα Ξάνθης (Μαραντάς): Ρούφος, Μπαντάκ, Λεβέντης, Μεχμέτ Τανέρ, Μίχογλου (42΄Καφετζόγλου), Αλή Ογλού, Σουκρή (88΄Κίρατζη), Τζανέτος (82΄Κυριαζίδης), Μελισσόπουλος, Εφεντόπουλος, Γκαλήπ Ερέν.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ (Τσομακτσής): Καπακτσόγλου, Κιάκος, Παραπέρογλου, Κρομίτογλου, Αλεξίου, Τόγρης (52΄Σαμαράς), Λεοντιάδης, Άντζας, Καρανικόλας (67΄Δεληκωστίδης), Αρετογλίδης (75΄Κωταϊδης), Αλμανίδης.

*** Εννέα κίτρινες κάρτες έδειξε ο κ. Σκούπρας. Στους Τανέρ, Μίχογλου, Μελισσόπουλο, Εφεντόπουλο και Καπακτσόγλου (ήταν κόκκινη γιατί βγήκε στο κέντρο και ανέτρεψε επιθετικό ως τελευταίος παίκτης), Παραπέρογλου, Τόγρη, Άντζα, Καρανικόλα αντίστοιχα.

*** Ο τρίτος τερματοφύλακας ήταν ο Καπακτσόγλου τον οποίο έφεραν από την μονάδα που υπηρετεί λόγω προβλημάτων τραυματισμού των άλλων δύο.

*** Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Λεβέντη στο φετινό πρωτάθλημα και το πιο οριακό.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620