Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ…

-Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και ηττήθηκε με 4-2 σε ένα παιχνίδι που έγινε σε άσχημο αγωνιστικό χώρο

Τελικά στην Δ΄ Εθνική δεν φτάνει μόνο να έχεις καλή αγωνιστική κατάσταση και τύχη χρειάζεται να έχεις και την εμπειρία της κατηγορίας. Αυτό αποδείχθηκε μέσα στο Σιδηρόκαστρο αφού οι παίκτες του Εθνικού χωρίς να αποδώσουν και να προσφέρουν καλή κυκλοφορία της μπάλας νίκησαν σχετικά εύκολα τον Απόλλωνα που προσπάθησε αλλά… δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο που ήταν σε μεγάλο βαθμό δύσκολος εξαιτίας της νεροποντής που είχε προηγηθεί… Έτσι οι παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούσαν αλλά δύσκολα απειλούσαν τα αντίπαλα καρέ… Οι γηπεδούχοι όπως φάνηκε ήξεραν πως θα έπαιρναν το αποτέλεσμα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που απλά προσπαθούσαν… Τα δύο πρώτα γκολ σημειώθηκαν στο 31 και στο 34 λεπτό και τα δύο από τραγικότατα λάθη των αμυντικών του Απόλλωνα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιαπουτζής μείωσε σε 2-1 για να έρθει τρία λεπτά αργότερα το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχος με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαϊταρτζή. Στο 62 ο Γιαπουτζής ξανάμείωσε την διαφορά τερμάτων με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη και στο 64 με κεφαλιά ο Λεωνίδας έκανε το 4-2όπου έμελλε να είναι και το τελικό.

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας ο Απόλλων θα προσπαθήσει να κάνει μία νέα αρχή, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή όπου θα υποδεχτεί τον Ορέστη Ορεστιάδας και θα δώσει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος την μάχη ώστε να κρατηθεί στην κατηγορία.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620