Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Πρόκληση η ΑΕΚ για την Skoda Ξάνθη στην αυλαία του πρώτου γύρου – Ανανέωσε για άλλα 3,5 χρόνια ο Πιζανόφσκι – Αιφνιδίασε θετικά ο Χρήστος Πανόπουλος στην κοπή της πίτας

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με την ΑΕΚ έχει αρχίσει και στο στρατόπεδο της Skoda Ξάνθης όλοι προετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου της Α! Εθνικής κατηγορίας. Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα με μία απογευματινή προπόνηση και ο Γιάννης Ματζουράκης βλέπει προς μεγάλη της ευχαρίστηση τα προβλήματα με τραυματισμών να ελαχιστοποιούνται σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες του 2005. Οι Έμερσον, Κάραμπας και Φλίσκας μπήκαν από σήμερα (Τρίτη) σε κανονικό πρόγραμμα και αναμένεται να είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την ομάδα τους κόντρα στην Ένωση. Κατά τ' άλλα, συνεπείς στο ραντεβού τους με την ομάδα ήταν οι Βραζιλιάνοι Τσικίνιο και Ντε Ματία, αφού και οι δυο επέστρεψαν δίχως καθυστέρηση από την πατρίδα τους μετά την άδεια που τους είχε χορηγηθεί.
Η αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ που θα αρχίσει στις 19.00΄ προσφέρεται ως μια καλή ευκαιρία για να ανακάμψει η Ξανθιώτικη ομάδα και να πάρει την ψυχολογική ένεση για την συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Βέβαια όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες καθώς πρόκειται για συνάντηση απέναντι σε ομάδα που τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζεται ιδιαίτερα φορμαρισμένη το οποίο μεταφράζεται σε συνεχόμενες νίκες.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Δημήτρης Νταμπώσης του συνδέσμου Διαιτητών Πιερίας θα διευθύνει το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής ανάμεσα στη ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη και την ΑΕΚ, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Συνεργάτες του οι κ.κ. Σκουλής – Παπαδημητρίου από τους Συνδέσμους Πέλλας και Πιερίας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής ο Μάκης Ευθυμιάδης από τον Σύνδεσμο Δράμας.

ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙ;
Τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2009 θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Skoda Ξάνθης ο Πετρ Πιζανόφσκι. Η διοίκηση του συλλόγου εκτιμώντας τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, του πρότεινε (με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του Ματζουράκη) πρόωρη επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου, την οποίαο Τσέχος πορτιέροαποδέχθηκε όντας και ο ίδιος ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά που τυγχάνει

ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ

Μπορεί ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν να μην έχει τις καλύτερες των εμπειριών από το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας μικρό χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, όμως ο αδερφός του, Ντίνου Ντανιέλ, δεν διστάζει να δοκιμάσει την τύχη του στην Skoda Ξάνθη. Ο 25χρονος Ρουμάνος προπονείται από την Τρίτη υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη, με την προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, εφόσον ικανοποιήσει με τα όσα δείξει. Πρόκειται για αριστερό ακραίο, ο οποίος καλύπτει όλη την πλευρά (περίπτωση ανάλογη του Τσικίνιο), ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στη ρουμάνικη Γκλόρια Μπίστριτσα

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ

Σε μια όμορφη εκδήλωσε που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στο εστιατόριο του «LE CHALET» η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι μόνο. Ο Χρήστος Πανόπουλος μπορεί να απουσίαζε από την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών όμως χθες όχι μόνο έδωσε το παρόν οικογενειακώς αιφνιδίασε και πάλι θετικά όλους όσους παραβρέθηκαν. Ανακοίνωσε την δωρεά 30.000 Ευρώ (από 15.000) κάθε χρόνο τις άγιες αυτές ημέρες στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης και το γηροκομείο. Επίσης είχε ως δώρο ένα αυτοκίνητο SKODA FABIA για τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ το οποίο κέρδισε κατόπιν κλήρωσης ο Μαχράτζε και τυχερή της πίτας που κόπηκε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων αναδείχθηκε η υπάλληλος κυρία Γεωργία Παπασταύρου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, όλα τα μέλη της οικογένειας της Skoda Ξάνθης (τεχνικό τημ – ποδοσφαιριστές – διοίκηση – υπάλληλοι) με τις οικογένειές τους, οι τοπικές αρχές όπου διακρίναμε εκτός του μητροπολίτη, τον Βουλευτή κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, τον Νομάρχη Ξάνθης κ. Γιώργο Παυλίδη, τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, εκπρόσωπο του Στρατηγού Διοικητή Δ΄ ΣΣ, τον Ταμία της ΕΠΟ κ. Γιώργο Γκιρτζίκη, τους προέδρους της ΕΠΣ κ. Νίκο Σπυριδόπουλο, Σ.Δ.Π. κ. Πασχάλη Λύρατζη και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κ. Χριστόφορο Διαμαντή και φυσικά το σύνολο των Μ.Μ.Ε. του Νομού μας.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620