Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αχρείαστη ισοπαλία στο φινάλε για την Skoda Ξάνθη στο 1-1 με τον Ιωνικό διατηρώντας την 4η θέση

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδο για την Skoda Ξάνθη η οποία θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των ανθρώπων της αφού πέτυχαν όλους τους στόχους που έθεσαν.

Τελείωσε αήττητη με ισοπαλία 1-1 στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό - και την παράλληλη ήττα του ΠΑΟΚ από το Αιγάλεω - παρέμειναν στην 4η θέση της βαθμολογίας που αποτελεί την πλέον επιτυχημένη πορεία στην ιστορία τους. Σε περίπτωση μάλιστα που είχε προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, τότε θα πανηγύριζε μια ονειρώδης σεζόν γεμάτη επιτυχίες. Βέβαια, η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου (δεύτερη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια) ικανοποιεί και με το παραπάνω τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες των Ξανθιωτών, οι οποίοι υποχρεούνται πλέον να διατηρηθούν ψηλά. Το χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το ματς κάθε αυτό θύμιζε περισσότερο καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας, παρά αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική. Εξάλλου, οι δυο αντίπαλοι παρατάχθηκαν στους πάγκους δίχως προπονητές (ο Βλάχος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιωνικό, ο Ματζουράκης βρίσκεται στο εξωτερικό για θέματα της ομάδας), ενώ για μια ακόμη αγωνιστική ο κόσμος του Ιωνικού προτίμησε να παραμείνει στο σπίτι του παρακολουθώντας από την τηλεόραση τους άλλους ενδιαφέροντες αγώνες. Το διαμορφωμένο κλίμα επηρέασε, ως αναμενόταν, και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εύλογοήταν να σκέφτονταν περισσότερο τις καλοκαιρινές διακοπές.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης. Αυτοί πάντως που μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι ήταν γηπεδούχοι επιδιώκοντας να αποχαιρετήσουν με μια διαδικαστική νίκη μια αγχώδης χρονιά. Αν και η ενδεκάδα τους περιείχε αρκετούς ποδοσφαιριστές χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής, ένας μόνιμος αυτής , ο Ολιβερ Μακόρ άνοιξε το σκορ στο 24΄ λεπτό. Αυτό ήταν το όγδοο φετινό τέρμα του Λιβεριανού, ο οποίος με τις εμπνεύσεις του στο φετινό μαραθώνιο πρόσφερε πολύτιμες βοήθειες στους Νικαιώτες. Ήταν εξάλλου ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού τη φετινή περίοδο.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη περιορίστηκαν σε ρόλο παθητικό στο πρώτο μέρος όμως στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους και δικαιούνται κάτι παραπάνω από την ισοφάριση, που ήρθε στο 84΄όταν ο Ρουμάνος μέσος, Στέλιαν Κάραμπας (ο οποίος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο), έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Καλή η διαιτησία του Βασιλείου, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ντα Κόστα, Πουλόπουλο, Ισά (Ιωνικός), Πρίττα, Κορδουνούρη και Καζάκη (SKODA Ξάνθη).

Ιωνικός (Αλεξ Κάσερες): Καντιμοίρης, Πουλόπουλος, Ισά, Βουρεξάκης, Ντα Κόστα (62' Τριανταφυλλίδης), Μακόρ, Μάγγος, Ζίφκοβιτς (74' Λετιέρ), Διαμαντής, Μελαμπιανάκης, Καλαμάρας (65' Λοϊζίδης)
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αναστασόπουλος, Κορδονούρης, Παβιό, Ζαπρόπουλος, Τοροσίδης, Μπαϊκαρά, Πρίττας, Βοζαμπάλ (72' Κλέμπερ), Μαχράτζε (46' Κάραμπας), Νικάσιο (61' Δημητριάδης), Καζάκης.

ΔΗΛΩΣΗ Ουζουνίδη: Το τελικό σκορ είναι άδικο για την Skoda Ξάνθη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήμασταν καλύτεροι. Δοκιμάσαμε νέους παίκτες που απέδειξαν πως άξια βρίσκονται στην ομάδα

*** Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη παρέδωσε τιμητική πλακέτα στους γιους του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη, τιμώντας μ' αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του επί σειρά ετών προέδρου της ΠΑΕ Ιωνικός.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620