Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Νίκη πάση θυσία την ερχόμενη αγωνιστική για τα κορίτσια της Α.Ε.Π.

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Μπορεί η ήττα από τον υποψήφιο πρωταθλητή Άρη να κρίνεται φυσιολογική όμως τα περίεργα αποτελέσματα άρχισαν πολύ νωρίς και έτσι τα κορίτσια του Τριαντάφυλλου Χριστοδουλίδη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες.

Τα δύο εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να κερδηθούν πάση θυσία και από τα ισάριθμα εκτός έδρας ότι θετικό βγει καλώς να έρθει. Το ξαφνικό μπέρδεμα προέκυψε από τον Γ.Σ. Δράμας ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη έξοδο φεύγει με σκυφτό το κεφάλι δημιουργώντας προβλήματα στις Ξανθιώτισσες. Και αυτό γιατί την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην Κοζάνη με αντίπαλο τον Εθνικό ενώ τώρα γνώρισε και πάλι την ήττα στην Φλώρινα από τον 6ο μέχρι προχθές Φιλώτα δίνοντάς του την δυνατότητα να ξεπεράσει την ΑΕΠ στον βαθμολογικό πίνακα.

Το βραδινό παιχνίδι της Κυριακής στο κλειστό της Μίκρας δεν αντέχει κριτικής καθώς ο Άρης εύκολα έκαμψε την αντίσταση των κοριτσιών της ΑΕΠ με σκορ 30-20. Οι φιλοξενούμενες μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο έκαναν αισθητή την παρουσία τους αφού στην συνέχεια υποτάχτηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους και ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλό από αυτή την αναμέτρηση. Η τελική διαφορά των 10 πόντων δημιουργήθηκε στο φινάλε και ήταν η μεγαλύτερη σε όλο τον αγώνα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 4-3, 9-4, 13-6 ημίχρονο, 19-12, 23-16, 30-20 τελικό.

Καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Δημητριάδη (Θεσσαλονίκης) – Πετρίδη (Αλεξάνδρειας).

ΑΡΗΣ (Γκιζέτας): Στάικου, Κότα, Τζελέπη 3, Διαμαντή, Παντελιάδου, Μουτσάρα Ε. 4, Όπρεα 5, Μαγουλιάνου, Βαχανελίδου 10, Γάλικα 2, Κόπρα, Μουτσάρα Ν., Μεντεσίδου 1, Ποπιέρη 5.

ΑΕΠ (Χριστοδουλίδης – Πατσατζής): Κουρουτζίδου, Ζουμπουλίδου, Παπάσοβα, Μπάκου 5, Προχορένκο, Καρύδη 2, Καραγκιοζίδου 4, Ξανθοπούλου, Φραγκούδη, Βασιλειάδου 9, Πετριάδου, Μπαρουξάκη, Ελευθεριάδου, Μπαράκου.

*** Λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος τις τελευταίες ημέρες ο Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης έχει μετακομίσει προσωρινά στην συμπρωτεύουσα και έτσι τις προπονήσεις ανέλαβε ο Ηλία Κιναλόπουλος, ενώ στην Θεσσαλονίκη συνόδευσε την αποστολή μαζί με την Γραμματέα του Συλλόγου Γιούλη Βασιλειάδου, ο Νίκος Πατσατζής.

*** Ο τελευταίος εκτέλεσε μάλιστα και χρέη βοηθού προπονητή.

*** Εμείς να ευχηθούμε γρήγορα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο προπονητής της Ξανθιώτικης ομάδας ώστε απερίσπαστος να επανέλθει δριμύτερος στα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας του, για την τελική αντεπίθεση προς την σωτηρία.

*** Οι κορασίδες κέρδισαν με σκορ 14-20 (6-9 ημίχρονο).

ΑΕΠ (Καρύδου): Ζουμπουλίδου, Μπαρουξάκη, Μελικίδου, Ματελιάν, Ναβροζίδου, Καλδαρίδου 5, Ξανθοπούλου 5, Μελισσοπούλου Θ. 4, Μελισσοπούλου Φ. 4, Προκοπίδου 2.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΥΝΤΑΣ

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ.

21-18

ΦΙΛΩΤΑΣ

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

33-32

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ

21-21

ΑΡΗΣ Θ.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

30-20

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

( Επί 10 αγώνων)

1

ΑΡΗΣ Θ.

19

2

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

14

3

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

12

4

ΕΘΝΙΚΟΣ

10

5

ΦΙΛΩΤΑΣ

8

6

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

7

7

ΑΜΥΝΤΑΣ

6

8

ΑΡΙΩΝ

3

* Ο Αρίων έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.

ΣΤΙΣ 03-04-2005

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

ΑΡΗΣ Θ.

ΕΘΝΙΚΟΣ

ΦΙΛΩΤΑΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΜΥΝΤΑΣ

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620