Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

-Χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού και με ανεβασμένη την ψυχολογία οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη θα πάνε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα

Δύο μέρες πριν το μεγάλο Ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Δόξα Ξάνθης και τον Απόλλων Διομηδείας και το θερμόμετρο ανεβαίνει κυριολεκτικά στο κόκκινο. Οι παίκτες του Απόλλωνα θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία το απόγευμα του Σαββάτου όπου την Κυριακή θα μεταβούν στην Φελώνη ώστε να αντιμετωπίσουν την άλλη εκπρόσωπο του νομού μας στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία. Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και την τελευταία στιγμή θα ανακοινώσει την αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη από το πρώτο λεπτό αφού θέλουν να διατηρηθούν υψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να κυνηγήσουν σίγουρα μία διάκριση στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Το αποτέλεσμα που δεν συμφέρει και στις δύο ομάδες είναι η ισοπαλία αφού θα δώσουν την ευκαιρία στις άλλες ομάδες να ξεφύγουν και έτσι θα είναι πιο δύσκολη η συνέχεια. Από αυτό μόνο μπορεί να καταλάβει ο καθένας την κρισιμότητα του παιχνιδιού και την δύσκολη αποστολή που έχουν οι δυο ομάδες.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 αφού θα έχουμε αλλαγή χειμερινής ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής και αναμένετε να βρεθούν αρκετοί φίλοι των δυο ομάδων στην Φελώνη προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620