Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30.03.2006

ΚΛΟΠΗ

Την 27/28-03-2006, στα Πηγάδια Ξάνθης άγνωστος ή άγνωστοι δράστης-ες αφού παραβίασαν το παράθυρο του Ιερού Ναού ‘’Κοιμήσεως της Θεοτόκου’’, εισήλθαν και αφαίρεσαν από τα αφιερώματα των πιστών χρυσές λίρες , χρυσές αλυσίδες, και ρολόγια, με σκοπό να τα ιδιοποιηθούν παράνομα.

Η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ περίπου, κατά δήλωση του ιερέως του Ναού, ο οποίος προσήλθε στην υπηρεσία μας και κατήγγειλε την κλοπή την 29-03-2006.

Δράστης – ες αναζητούνται ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Την 29-03-2006 στην Ξάνθη, 25χρονος κάτοικος Γενισέας Ξάνθης, προσποιούμενος τον πελάτη εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών – είδη δώρων ιδιοκτησίας 32χρονης κατοίκου Ξάνθης και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου του καταστήματος αφήρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ. Αμέσως όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια εντοπίσθηκε σε παρακείμενο σημείο πλησίον της κεντρικής πλατείας Ξάνθης από τον 36χρονο σύζυγο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε την υπηρεσία μας και ο δράστης συνελήφθη.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των διακοσίων σαράντα δύο ευρώ και πενήντα λεπτών (242,5) και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα κλαπέντα χρήματα αποδόθηκαν στην παθούσα.

Ο δράστης με την σχηματισθείσα δικογραφία θ΄ αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ξάνθης ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ 59ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Την 29-03-2006 και ώρα 13.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη 59χρονος κάτοικος ομοίως, διότι σε νομότυπη κατ΄οίκον έρευνα που διενεργήθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξήντα δύο (62) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 5 έως 8 εκ. τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες και στο παρτέρι του κήπου του.

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν και ο δράστης με την σχηματισθείσα δικογραφία θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Την 29-03-2006 και ώρα 21.20’ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 38 και 39 ετών αντίστοιχα κάτοικοι αμφότεροι Ξάνθης, διότι σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης στο κατάστημα πώλησης πτηνών – ζωοτροφών (κατοικίδιων ζώων) που διατηρεί ανωτέρω α΄ δράστης, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3,7 γρ. κάνναβης.

Σε σωματική έρευνα του α΄ δράστη βρέθηκε μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη 1,5 γρ. και στον β΄ δράστη μία αλουμινένια συσκευασία που περιείχε κάνναβη 0,7 γρ.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι δράστες με την σχηματισθείσα δικογραφία θ’ αποσταλούν αρμοδίως.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620