Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Στην Πράγα βρίσκεται η Skoda Ξάνθη με 27 παίκτες για το κυριότερο στάδιο προετοιμασίας – Με ήττα ξεκίνησε τον κύκλο των 6 φιλικών

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Η Skoda Ξάνθη από τις πρωινές ώρες της Τρίτης βρίσκεται στην Πράγα, όπου θα πραγματοποιήσει το κυριότερο μέρος της προετοιμασίας της μια και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους στην Ελλάδα και πλέον ο Γιάννης Ματζουράκης μέσα από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του θα καταλήξει τόσο στο σχήμα όσο και στους παίκτες που θα το απαρτίζουν τη νέα σεζόν.
Η αποστολή που απαρτίζεται από 27 ποδοσφαιριστές από τους 31 συνολικά που αριθμεί σήμερα το υπάρχον έμψυχο δυναμικό είναι: Αναστασόπουλος, Τσικίνιο, Αντζας, Κάραμπας, Χαϊκάλης, Ντε Ματία, Έμερσον, Γαρπόζης, Φλίσκας, Λεό, Γιάνσεν, Τζόουνς, Καζάκης, Κοντοδήμος, Λάφατα, Λαμπριάκος, Λουτσιάνο, Μαχράτζε, Μελισσάς, Παπαδημητρίου, Παβιό, Τσομπαανόπουλος, Πιζανόφσκι, Σίκοφ, Τοροσίδης, Βούλγαρης, Ζαπρόπουλος. Αποκλείστηκαν για διαφόρους λόγους τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Κουράκ, Κλέμπερ, Νικάσιο και Καρακατσάν, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Σκληρή δουλειά περίμενε τους παίκτες της Skoda Ξάνθης από την πρώτη κιόλας ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στην Πράγα. Το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας απέχει μόλις 15λεπτά από το προπονητικό κέντρο και άπαντες τόνισαν ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις. Ο Γιάννης Ματζουράκης παρά το γεγονός ότι το ταξίδι ήταν κουραστικό δεν χαρίστηκε καθόλου στους παίκτες του, τους οποίους και γύμνασε τόσο κατά την άφιξη όσο και το απόγευμα σε φουλ ρυθμούς. Τα προγράμματα περιλάμβαναν κυρίως ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα προκειμένου οι ακρίτες να είναι έτοιμοι για το πρώτο φιλικό με την Ξάμεροφ. Εξάλλου, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που δεν αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή για την Τσεχία, αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και ακολουθεί ειδική θεραπεία για να το ξεπεράσει.

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» είχαν στις 6μ.μ της Πέμπτης οι παίκτες της Skoda Ξάνθης που αντιμετώπισαν την Ξάμεροφ στο πρώτο από τα έξι φιλικά που θα δώσει κατά το διάστημα της παραμονής της στην Πράγα, όπου βρίσκεται για το τελικό μοντάρισμα ενόψει της νέας περιόδου. Παρά την ήττα με 1-0 στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι από την Ξάμεροφ ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ο «Ρουμάνος» έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας. διέκρινε αρκετά στοιχεία που ήθελε, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας παρουσιάστηκαν ορεξάτοι. Αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος: Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου, Τσικίνιο, Μελισσάς, Σίκωφ, Άντζας, Λάφατα, Κάραμπας, Καζάκης, Τζόουνς, Γιάνσεν. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Βούλγαρης, Κοντοδήμος, Φλίτσκας και Χαικάλης.

Επόμενοι αντίπαλοι της Skoda Ξάνθης κατά σειρά: η Γιάμπλονετς στις 23 Ιουλίου ομάδα Α΄ Εθνικής, η Βικτόρια στις 25 Ιουλίου, η Πρίμπραμ στις 27 Ιουλίου, η Λίμπερετς στις 30 Ιουλίου και η Μπλάσνι στις 31 Ιουλίου.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620