Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ: 0-2

ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

-Σοβαρές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για την άσχημη διαιτησία του ρέφερι από το Κιλκίς

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του Σπάρτακου, ωστόσο ο Απόλλων θα μπορούσε να φύγει και με την νίκη εάν ο Διαιτητής του αγώνα μαζί με τον Β βοηθό δεν έκαναν τραγικά λάθη κατά την διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλοι την διάρκεια του πρώτου μέρους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Κιουτσούκη. Φτάνοντας; στο 30’ λεπτό ο Πουτακίδης ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή και ρέφερι αντί να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών σημείωσε φάουλ πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής κάτι που είδε μόνο αυτός και για αυτό προκάλεσε τις έντονες δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Σαν να μην έφτανε αυτή η φάση στο 56’ λεπτό ο Νεοφυτίδης έβγαινε σε τετ α τετ με τον Κιουτσούκη και ο Β βοηθός τον σταμάτησε για να υποδείξει τον Γιαπουτζή σε θέση οφσάιντ που δεν συμμετείχε στην φάση. Ενώ ο Β βοηθός είχε ακόμη μία λανθασμένη υπόδειξη και πάλι πάνω στον Νεοφυτίδη ενώ ο παίκτης έβγαινε σε τετ α τετ κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό των παικτών του Απόλλωνα. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα δήλωναν ευχόμενοι να είναι ανθρώπινα τα λάθοι και οχι εσκεμμένα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έπαιξαν καλή μπάλα ωστόσο σε δύο φάσεις που δημιούργησαν πέτυχαν τα δύο τέρματα και την μεγάλη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής του Α γύρου.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ:

3’ Σέντρα σουτ του Λεοντίδη, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κιουτσούκη.

30’ Ο Διαιτητής αντί να καταλογίζει πέναλτι σε ανατροπή του Πουτακίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή έδωσε φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες.

37’ Ατομική προσπάθεια του Γιουβανέζα, στρώνει την μπάλα στον Χράλογλου αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πάνω λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

56’ Ο Νεοφυτίδης ήταν σε τετ α τετ με τον Κιουτσούκη όμως ο Β’ βοηθός σταμάτησε την φάση για να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Γιαπουτζή που δεν είχε καμία συμμετοχή στην φάση.

60’ Σε σέντρα του Τσουρπούδη, ο Σταύρου πήρε την κεφαλιά για να την στείλει στα δίχτυα του Μαυρίδη.

71’ Σέντρα του Αραμπίδη από τα δεξιά, η κεφαλιά του Χασάν καρφώθηκε στα δίχτυα του Μαυρίδη.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10’ Σταύρου, 26’ Νεοφυτίδης, 31’ Γιαπουτζής, 80’ Μπαμπανέλος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 7, Γιαγκάζογλου 7 (65’ Νικολαϊδης 8), Μπαμπανέλος 7, Σπυριάδης 8, Τοπαλίδης 8, Πουτακίδης 8, Γιουβανέζας 9, Νεοφυτίδης 8, Γιαπουτζής 7 (65’ Καραμπατζάκης 7), Λεοντίδης 9 , Χράλογλου 8 (71’ Αναστασιάδης 7).

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ: Κιουτσούκης 7, Σπύρος 7 (46’ Αραμπίδης 8), Χρυσοβέργης 7, Σακελαρίου 7, Παπαπουλάκης 7 (46’ Γερούδης 7), Τσουρπούδης 8, Παρασκευόπουλος 8, Χασάν 8, Σταύρου 8, Αντωνίου 7, Νεστορίδης 7 (71’ Καρταλάκης 7).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κεμεντσετσίδης Ι. (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Κατσάνης – Πιπερτζής (Κιλκίς)

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620