Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας βρίσκεται η αντρική ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Στην τελική ευθεία μπαίνει από την Δευτέρα (3/10) η ανδρική ομάδα της ΑΕ Ποντίων. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι το τελευταίο πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου που έχει ορισθεί για τα τέλη του μήνα που διανύουμε. Αυτήν την περίοδο (ένας μήνας περίπου) ο Θόδωρος Βαφειάδης θα προετοιμάσει τους παίκτες του μέσα από το στάδιο της τακτικής κατά την διάρκεια των αγώνων.

Σε αυτό θα παίξει ρόλο και το τουρνουά που σκέφτονται και θέλουν να πραγματοποιήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ. Μία ομάδα θα είναι σίγουρα ο Γ.Σ. Δράμας, ενώ έχουν γίνει προτάσεις σε Γιαννιτσά, Φοίβο, Έδεσσα και Πόντιους Κιλκίς.

Μιας και αναφερθήκαμε στην Δραμινή ομάδα να πούμε ότι ήταν ο επόμενος αντίπαλος μετά τους Κύκλωπες στον κύκλο των φιλικών μέσα – έξω από την έδρα της Α.Ε. Ποντίων. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Δράμα η Ξανθιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε μέτρια για τα πρώτα 45 λεπτά και φυσικά το 25-16 δείχνει την εικόνα του αγώνα.

Η ρεβάνς έγινε στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ με τους Δραμινούς και πάλι να είναι νικητές με σκορ 20-14 αλλά η παρουσία της Ξανθιώτικης ομάδας ήταν πολύ καλύτερη από τον πρώτο αγώνα. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και η συμμετοχή για πρώτη φορά του νεαρού τερματοφύλακα Κανέτη, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Γυμναστικός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πάρα πολύ δύσκολη για τον Θόδωρο Βαφειάδη μια και το απουσιολόγιο κυρίως λόγω επαγγελματικών ασχολιών ήταν πλούσιο αλλά αναμένεται από σήμερα οι περισσότεροι παίκτες να τεθούν στην διάθεσή του.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την συμμετοχή στις προπονήσεις των 6 παίδων του συλλόγου και αναφερόμαστε στους Φελεκίδη, Μπρατίδη, Βασιλειάδη, Σιλέλογλου, Τοπτσίδη και Σαπλαούρα και οι οποίοι βοηθούν τόσο τους εαυτούς τους όσο και την ανδρική ομάδα.

Στο πρόβλημα του Μιχαηλίδη, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη «πονοκέφαλος» που ακούει στο όνομα Νίκος Χαλκίδης. Ο νεαρός άσσος της ΑΕΠ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Στην προπόνηση της Παρασκευής είχαμε την παρουσία του πρώην προπονητή της ομάδας Ηλία Κιναλόπουλο ο οποίος έκανε μία στάση περνώντας για να μεταβεί στην συμπρωτεύουσα. Βέβαια η χαρά ήταν πολύ μεγάλη αφού ο Εβρίτης χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον σύλλογο και φυσικά στους παίκτες της αντρικής ομάδας.

Τώρα όσο για κάποιους άλλους προπονητές που μας ήρθαν από μακριά με πολλές περγαμηνές το μόνο που κατάφεραν και καταφέρνουν είναι να σχολιάζετε αρνητικά η παρουσία του τόσο προπονητικά όσο και ανθρώπινα. Προς το παρόν αυτά για τον εν λόγω κύριο….

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620