Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Δεύτερη εντός έδρας νίκη για τους άνδρες της ΑΕΠ που διέσυραν τον Εθνικό Κοζάνης με 38-21

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Επέστρεψαν στις εντός έδρας νίκες οι άνδρες της ΑΕΠ που διέσυραν τον Εθνικό Κοζάνης με σκορ 38-21. Μια νίκη που ήταν η δεύτερη μετά από αυτήν της πρεμιέρας αλλά η πιο απολαυστική αφού συνδυάστηκε και με μία έξοχη εμφάνιση, ικανοποιώντας τους αρκετούς φίλους του αθλήματος που πήγαν το Σάββατο το βράδυ στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ.

Ο Μπάμπης Τουμπάρης ήταν αυτός που θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και με 11 γκολ εκ των οποίων τα 8 στο πρώτο ημίχρονο οδήγησε εκ του ασφαλούς τους συμπαίκτες του στην νίκη. Κοντά του στάθηκαν ο Σταύρος Καϊκης που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική είναι σωστός κέρβερος κάτω από τα δοκάρια του, ο Καρυπίδης και Πατσατζής χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Το παιχνίδι κρίθηκε πριν καλά – καλά αρχίσει. Οι παίκτες του Θόδωρου Βαφειάδη από το ξεκίνημα έδειξαν τις διαθέσεις τους αφού μετά από τρία λεπτά αγώνα είχαν προηγηθεί με 3-0 αλλά και όταν οι Κοζανίτες ισοφάρισαν σε 4-4 δεν πτοήθηκαν και με ένα σερί 5- 0 έκαναν το 9-4. Χωρίς να σταματήσουν τον ρυθμό τους η διαφορά συνέχισε να έχει αυξητικές τάσεις για να φτάσει στο 22΄ τα δέκα γκολ (17-7), ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν. Το ημίχρονο τελείωσε σε ένα γκολ κάτω από το νταμπλ – σκορ όμως η επανάληψη ήταν ακόμη πιο απολαυστική αφού ο Ξανθιώτης προπονητής δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη βάζοντας στο παιχνίδι όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και αυτοί τον αποζημίωναν πετυχαίνοντας γκολ. Πλην των δύο τερματοφυλάκων όλοι βρήκαν δίχτυα και καταγράφεται στα θετικά της φετινής ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Ποντίων.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κυρίες Στυλιανίδου – Τιγγερίδου που ελέγχονται για τον πειθαρχικό έλεγχο αφού οι αποφάσεις τους δεν έχουν δύο μέτρα δύο σταθμά. Στο 52΄ αποβλήθηκε με κόκκινη ο Κοκελίδης για άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 7-4, 15-6, 21-11 ημίχρονο, 24-14, 30-19, 38-21 τελικό.

ΑΕΠ (Βαφειάδης): Καϊκης, Παπαδόπουλος, Πατσατζής 5, Ιωάννου 1, Ρουμελιώτης 3, Τουμπάρης 11, Πετρίδης 6, Καζαντζίδης 1, Χαλκίδης 1, Στεφανίδης 1, Μιχαηλίδης 4, Δενδράκης 1, Καρυπίδης 3, Ελευθεριάδης 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Ζηκόπουλος): Κοκελίδης, Παντελίδης, Πάντσιος 4, Αυλογιάρης 4, Μακρυανίδης, Γκατσούλης, Γαλάνης 6, Ρήγας 3, Μιχαηλίδης, Κοτρότσιος, Παπαδόπουλος, Κότσικας, Μαρούδας.

*** Κάλλιστα μπορούμε να πούμε ότι οι άνδρες πήραν εκδίκηση για τα κορίτσια για την εντός έδρας ήττα από την γυναικεία ομάδα της Κοζάνης λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

*** Σε γνωστό μπουζουξίδικο δεξιώθηκε το βράδυ η διοίκηση της Κας Καραγιαννίδου και τα δύο τμήματα επιβραβεύοντας τα για την καλή τους προσπάθεια.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΥΝΤΑΣ

ΛΑΜΙΑ

42-22

ΑΡΙΩΝ

ΒΕΡΜΙΟ

37-24

ΦΟΙΒΟΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

35-25

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΚΟΖΑΝΗ

38-21

ΔΙΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑ

36-21

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.

ΦΟΙΒΟΣ

14

2.

ΑΡΙΩΝ

11

3.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10

4.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

9

5.

ΚΟΖΑΝΗ

7

6.

ΦΛΩΡΙΝΑ

7

7.

ΑΜΥΝΤΑΣ

6

8.

ΒΕΡΜΙΟ

4

9.

ΔΙΑΣ

2

10.

ΛΑΜΙΑ

0

ΣΤΙΣ 17/18-12-2005

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΦΟΙΒΟΣ

ΚΟΖΑΝΗ

ΑΜΥΝΤΑΣ

ΒΕΡΜΙΟ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΛΑΜΙΑ

ΔΙΑΣ

ΑΡΙΩΝ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620