Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ: 0-1

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Άδικη μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα και ο αποκλεισμός του Απόλλων Διομήδειας από το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης καθώς ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και οι φιλοξενούμενοι σε μία αντεπίθεση πέτυχαν το μοναδικό τέρμα

Η αρχή του τέλους μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι του Απόλλων Διομήδειας στην Γενησέα απέναντι στον Παύλο Μελά Κουτσού. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς έχασαν από τον Παύλο Μελά και αποκλείστηκαν από το θεσμό του κυπέλλου. Οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη παρότι έλεγχαν το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα αφού αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην επίθεση και δύσκολα απειλούσαν την εστία του Γκιαουράκη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν αμυντικά και μόνο στο 36 λεπτό βγήκαν μπροστά και πέτυχαν το μοναδικό τέρμα του αγώνα που ουσιαστικά τους χάρισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σίγουρα ο αποκλεισμός ταρακούνησε τους παίκτες του Φόρη Καλτσίδη που από χθες προσπαθούν να δουν τι τους λείπει από την ομάδα , να βελτιώσουν τα λάθη τους ώστε να είναι έτοιμοι κατά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Φάσεις – Γκολ:

15’ Ο Γιαπουτζής έξω από την μεγάλη περιοχή πραγματοποιεί το σουτ, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκιαουράκη.

27’ Ο Κων/δης κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και δεξιά. Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά η μπάλα βρήκε το τείχος και κατέληξε κόρνερ.

34’ Ο Καντζιλίδης δέχτηκε μία σέντρα από την άμυνα σε μία περιοχή που κινούταν αμαρκάριστος. Βρέθηκε απέναντι από τον Καλαϊτζή και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

51’ Σέντρα του Γιαπουτζή από τα αριστερά, ο νεοεισελθείς Καραμπατζάκης βρέθηκε απέναντι από τον Γκιαουράκη αλλά αδυνάτισε να κοντρολάρει την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ.

52’ Δυνατό σουτ του Μιχαηλίδη Ηλία έξω από την μεγάλη περοχή, δύσκολα σε κόρνερ ο Γκαιουράκης.

62’ Ο Γιαπουτζής κέρδισε φαουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο ίδιος μαζί με τον Κων/δη συνδυάστηκαν αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε στα χέρια του Γκιαουράκη.

64’ Φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Παύλου Μελά. Αρχικά το σουτ του Λεοντίδη αποκρούστηκε από τον Γκιαουράκη, ο Γιουβανέζας επανέφερε την μπάλα στην μικρή περιοχή αλλά τόσο η κεφαλιά του Γιαπουτζή όσο και το σουτ του Πουτακίδη δεν βρήκαν καμία τύχη.

85’ Σέντρα του Πουτακίδη από τα δεξιά, στο πίσω δοκάρι βρέθηκε ο Καραμπατζάκης αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Κίτρινες: Μπαμπανέλος, Μακράκης, Καρύδης.

Συνθέσεις:

Απόλλων Διομήδειας: Καλαϊτζής, Σπυριάδης, Μπαμπανέλος, Νεοφυτίδης (51’ Καραμπατζάκης), Μακράκης, Πουτακίδης Γ., Γιουβανέζας, Χράλογλου (48’ Λεοντίδης Ιων.), Γιαπουτζής, Κων/δης Κ., Αναστασιάδης (36’ Μιχαηλίδης).

Παύλος Μελάς Κουτσού: Γκιαουράκης, Καρύδης, Σεφερίδης, Κηπουρίδης, Καρασερίδης, Παπαδόπουλος, Γκαιτατζής, Κούτρας (79’ Μπασδάνης), Διαμαντόπουλος (76’ Αναστασόπουλος), Μπαμπούρης (67’ Πάππος).

Διαιτητές: Χαλβατζής, Κιγιτζή, Πασχαλίδης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620