Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Έφτασε η ώρα των διακοπών και στον Αρίωνα που τελείωσε την χρονιά ανανεώνοντας το ραντεβού για της 16-8-2005

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Την Παρασκευή το βράδυ τελείωσε η αγωνιστική χρονιά του Αρίωνα η οποία κρίνεται απόλυτα πετυχημένη αφού συνδυάστηκε με το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΑΜΑΘ και παράλληλα του νεοσύστατου θεσμού του κυπέλλου.

Η τελευταία αυτή ημέρα περιελάμβανε προπόνηση μετά διπλού αγώνα στο κλειστό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ στον οποίο δεν πήρε μέρος μόνο ο αρχηγός Γιώργος Κούτρας που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας και όλοι του εύχονται περαστικά, όμως στο τραπέζι που ακολούθησε στη ταβέρνα ΒΙΩΝ ήταν άψογος στα καθήκοντα του αρχηγού.

Η διοίκηση λοιπόν του Ηλία Σπυριδόπουλου παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και τους προπονητές ευχόμενη καλές διακοπές, ενώ ο προπονητής Χρήστος Παπαδόπουλος ανανέωσε το ραντεβού για την νέα αγωνιστική χρονιά στις 16 Αυγούστου. Το παρόν πλην των παικτών έδωσαν ο Ταμίας κ. Δημήτρης Καραγιαννίδης, ο νέος Γενικός αρχηγός Παναγιώτης Σαλτσίδης, ο προπονητής του παιδικού Γιάννης Θερμός, ένας φίλος της ομάδας ο Δημήτρης Μολώζης και δύο νέοι καλαθοσφαιριστές που για ευνόητους λόγους αδυνατούμε προς το παρών να αναφέρουμε τα ονόματά τους.

Να πούμε τέλος ότι δόθηκε στην δημοσιότητα η προκήρυξη των νέων πρωταθλημάτων. Η Γ΄ Εθνική που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Αρίων ξεκινά τις υποχρεώσεις της την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου του 2006.

Από την νέα προκήρυξη κρατάμε το παρακάτω:

ΑΡΘΡΟ 4ο: ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

…… Κάθε Σωματείο δικαιούται να παρατάσσει, σε κάθε αγώνα, μέχρι 12 Αθλητές.
Από την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 (δηλαδή αυτή που έρχεται) τα Σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και στα Τοπικά Πρωταθλήματα Ανδρών, όλων των κατηγοριών, δεν έχουν δικαίωμα να περιλαμβάνουν στην 12άδα περισσότερους από τέσσερις (4) Παίκτες τριάντα (30) ετών και άνω (γεννηθέντες το 1975 και μεγαλύτερους).

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620