Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕ/ΠΟΛΗΣ: 0-0

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕ/ΠΟΛΗΣ

-Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος λόγω της νεροποντής που προηγήθηκε με αποτέλεσμα να μην γίνουν πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες

Στο ισόπαλο και λευκό αποτέλεσμα έμειναν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Γενησέας ο Απόλλων Διομηδείας με τον Εθνικό Αλεξ/πόλης. Οι δυο ομάδες σαφώς επηρεασμένες από τον αγωνιστικό χώρο που ήταν αρκετά βαρύς αφού τόσο πριν την έναρξη του παιχνιδιού όσο και την προηγούμενη ημέρα είχε προηγηθεί μεγάλη νεροποντή με αποτέλεσμα να μην ξεπεράσουν την μετριότητα σε απόδοση.

Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού έδειξαν για το ποιος θα είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. Έτσι πίεσαν την αντίπαλη άμυνα από την αρχή όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν αμυντικές βλέψεις και ήταν καλά στημένοι με αποτέλεσμα οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη να μην βρίσκουν χώρους να περάσουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Όταν αποφάσισαν να δώσουν χώρους στους φιλοξενούμενους αυτοί βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του πολύ καλού Μαυρίδη. Αυτά και μ’ αυτά έληξε το πρώτο μέρος και στην επανάληψη τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει καθώς και οι δυο ομάδες κυνήγησαν το γκολ που θα τους χάριζε και την νίκη. Οι δυο ομάδες ανέβαζαν απόδοση κατά διαστήματα αλλά αυτό δεν κρατούσε πάνω από δέκα λεπτά. Στις φάσεις που δημιούργησαν οι 22 ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα εάν ήταν πιο προσεκτικοί στην ολοκλήρωση των φάσεων. Σαφώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες να πετύχουν το νικητήριο γκολ. Μάλιστα το τετ α τετ του Μηχαηλίδη στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να δώσει και τους τρεις βαθμούς στον Απόλλωνα όμως στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει και αυτό έγραψε στο λευκό 0-0.

ΦΑΣΕΙΣ:

28’ Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά με τον Ντινούδη, σε κόρνερ την μπάλα ο Πουτακίδης πριν φτάσει στην μικρή περιοχή .

30’ Σουτ του Παπάζογλου από τα αριστερά με τα χέρια ο Μαυρίδης σε κόρνερ αφού δεν ήταν σε καλή θέση.

34’ Σέντρα του Κων/δη από τα δεξιά το γυριστό σουτ του Καραμπατζάκη από την μικρή περιοχή κατέληξε στα χέρια του Φυσέκη.

38’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κων/δη, η μπάλα στα χέρια του Φυσέκη.

47’ Ο Γιαπουτζής δέχτηκε σέντρα από τα αριστερά, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο Φυσέκης με τα άκρα των δαχτύλων του να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

63’ Δυνατό σουτ του Ντινούδη η μπάλα έξω από τα δοκάρια του Μαυρίδη.

68’ Δυνατό σουτ του Τερζή από τα δεξιά και έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μαυρίδης αρχικά απέκρουσε ην μπάλα και στην συνέχεια την μπλόκαρε.

78’ Ο Παπάζογλου βρέθηκε απέναντι από τον Μαυρίδη αλλά το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Τερματοφύλακα.

87’ Χλιαρό σουτ του Μκρτσιάν έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Μαυρίδη.

89’ Ο Μιχαηλίδης δίνει ωραία σέντρα στον αμαρκάριστό Λεοντίδη Ι., όμως το σουτ του τελευταίου ήταν χλιαρό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Φυσέκης.

90’ Ο Μιχαηλίδης Ηλ. Βρέθηκε τετ α τετ με τον Φυσέκη όμως αντί να πλασάρει την μπάλα προσπάθησε να την σκάψει με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας με τα άκρα των δαχτύλων του να την στείλει σε κόρνερ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20’ Μακράκης, 37’ Καραμπατζάκης, 48’ Παπαράδης, 66’ Ντινούδης, 70’ Μκρτσιάν, 75’ Μιχαηλίδης (Αλεξ/πολης).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 9, Σπυριάδης 7 (71’ Τοπαλίδης 8), Λεοντίδης Ηλ. 7 (64’ Νικολαϊδης 8), Μπαμπανέλος 7, Μακράκης 9, Πουτακίδης Γ.9, Γιουβανέζας 8, Λεοντίδης Ι. 8, Καραμπατζάκης 8, Γιαπουτζής 8 (62’ Μιχαηλίδης 7), Κών/δης Κ. 8.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: Φυσέκης 8, Μκρτσιάν 7, Τερζής 7, Βούδογλου 8, Βουνάτζός 7, Καρκάλης 8, Γκαβανόζης 8 (46’ Σαρηγιαννίδης 7), Ντινούδης 8, Σαουλίδης 8 (69’ Παπαγιωτόπουλος 8) , Παπαράδης 9 (64’ Μιχαηλίδης 7), Παπαζόγλου 8.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παυλίδης Α. (Χαλκιδικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημητρόγλου –Αθανασιάδης (Χαλκιδικής)

ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ CD PLAYER ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

-Ο κ. Ναβροζίδης ο τυχερός της ημέρας όπου φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία με τον ταμία της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση του Απόλλωνα προέβη σε μία κίνηση που θεωρείτε πρωτοπόρα για την Δ’ Εθνική κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα κληρώνει ένα CD PLAYER αυτοκινήτου για τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο. Τυχερός αυτής της εβδομάδας είναι ο κ. Ναβροζίδης ( φωτό αριστερά) που αναδείχθηκε μετά από την κλήρωση και παρέλαβε το δώρο του από τον ταμία της ομάδας .

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620