Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13.01.2006

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Την 13-01-2006 και ώρα 05.30΄, στο 3ο χλμ. Ε.Ο Ξάνθης - Καβάλας, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης ένας 20χρονος, κάτοικος Αβδήρων-Ξάνθης καθώς ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος κέντρου διασκέδασης κατελήφθη να λειτουργεί αυτό τον παραπάνω χρόνο, ενώ έπρεπε να έχει διακόψει τη λειτουργία του, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας κατά δύο (02) ώρες.

Ανωτέρω συλληφθείς με την σχηματισθείσα δικογραφία θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Την 13-01-2006 και ώρα 05.35΄, στο 2ο χλμ. Ε.Ο Ξάνθης - Καβάλας, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης ένας 42χρονος, κάτοικος Ξάνθης καθώς ως ιδιοκτήτης του καταστήματος κέντρου διασκέδασης κατελήφθη να λειτουργεί αυτό τον παραπάνω χρόνο, ενώ θα έπρεπε να έχει διακόψει τη λειτουργία του, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας κατά δύο (02) ώρες και πέντε (05) λεπτά. Επίσης το ανωτέρω κατάστημα στερείται άδεια λειτουργίας καταστήματος από την Αρμόδια Αρχή.

Ανωτέρω συλληφθείς με την σχηματισθείσα δικογραφία θ’ αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.

Την Τρίτη 11.01.2006 και ώρα 12.00΄ ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων με την Α.Δ Ξάνθης να υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Τυμπάνου την αντίστοιχη ομάδα της Α.Δ Δράμας. Το τελικό σκορ 3-1 για την Α.Δ Ξάνθης τα γκολ της οποίας πέτυχαν ο Ιωάννης ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ 2 και Αντώνιος ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ 1 ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει με πέναλτι σε 2-1. Την συνάντηση παρακολούθησαν οι δύο Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ταξίαρχος Θεόδωρος ΚΟΡΜΙΣΤΙΝΟΣ και Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος ΛΙΑΚΟΣ. Τον όμιλο συμπληρώνει και η Α.Δ Χαλκιδικής η οποία είναι η επόμενη αντίπαλος της Α.Δ Ξάνθης στις 07.02.2006. Οι αγώνες είναι διπλοί και μετά την βαθμολογία η πρώτη ομάδα προκρίνεται για την τελική φάση που θα γίνει στον Πύργο Ηλείας.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620