Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Κολύμβηση: Κατραντζής, Ξανθόπουλος, Κοντογιαννίδου και Μπαράν «έκλεισαν» θέση για το Χειμερινό πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη 18-20/2/05

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Την συμμετοχή τους στο φετινό χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα σφράγισαν οι Ξανθόπουλος Στέλιος και Κατραντζής Χρήστος στους παμπαίδες Β΄. Στην τελευταία έκτακτη ημερίδα ορίων κολύμβησης που έγινε στην Κομοτηνή οι «πρώην» Ξανθιώτες και νυν «Καβαλιώτες» κολυμβητές πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική τους κατάσταση.

Από κοντά και η Γκιζέμ Μπαράν στην κατηγορία παγκορασίδες Α΄ που αγωνίζεται φέτος με τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει δοθεί με υποσχετική για ένα χρόνο. Από εκεί και πέρα η Έλσα Κοντογιαννίδου (παγκορασίδες Β΄) θα συμμετέχει και αυτή στο χειμερινό πρωτάθλημα καθώς έχει όριο πρόκρισης στα 100 ύπτιο της κατηγορίας.

Να σημειώσουμε ότι από πλευράς ΚΟΞ η Μελανή Καλαϊτζή διεκδίκησε μέχρι την τελευταία στιγμή την συμμετοχή και πρόκρισή της, στα 100 και 200 μ. πεταλούδα. Η νεαρή δεν κατάφερε τελικά να πλασαριστεί στην ομάδα που θα συμμετάσχει τον Φεβρουάριο στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη (18,19,20/02).

Αξίζει πάντως να γίνει μία αναφορά στους πρώην αθλητές του ΚΟΞ Ξανθόπουλο και Κατραντζή. Οι νεαροί έδειξαν ότι οι κόποι και οι προσπάθειές του τον τελευταίο καιρό δεν πήγαν χαμένοι και θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην αθλητική τους καριέρα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε κολυμβητής δικαιούται να πάρει μέρος σε 3 ατομικά αγωνίσματα, με την προϋπόθεση ότι έχει καταφέρει να «πιάσει» το όριο συμμετοχής.

Οι παραπάνω αθλητές κατέχουν ήδη όρια πρόκρισης ο καθένας και από εκεί και πέρα είναι στην επιλογή του προπονητή τους η επιλογή των 3 ατομικών αγωνισμάτων που θα τους εκπροσωπήσουν στην Θεσσαλονίκη.

Ο Στέλιος Ξανθόπουλος έχει ήδη τα όρια πρόκρισης στα 50, 100, 200 και 400 ελ. και ο Αλέκος Χατζηγιαννάκης του Ν.Ο. Καβάλας προσανατολίζεται στα 50, 100 και 200 ελ. (αγωνίσματα ταχύτητας) όπου ο νεαρός Ξανθιώτης δείχνει προτίμηση.

Αξίζει όμως μία ιδιαίτερη αναφορά στον Χρήστο Κατραντζή ο οποίος κατέχει 8 (!!!) όρια πρόκρισης. Στα 200, 400 μικτή, στα 50, 100, 200 πεταλούδα, αλλά και 50, 100, 200 ύπτιο. Σημειωτέων ότι στα περισσότερα ατομικά αγωνίσματα που κολυμπά ο Χρήστος Κατραντζής βρίσκεται στην 1η θέση πανελλήνια, ενώ είναι ζήτημα χρόνου η κατάκτηση της κορυφής στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο νεαρός έχει το εκπληκτικό 2.29 στην 200 μικτή και το 2.23 στα 200 πεταλούδα.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620