Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της έκθεσης ECKRISIS II που πραγματοποιείται με την συνεργασία του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και της ανεξάρτητης, αυτόνομης, μη κερδοσκοπικής ομάδας νέων ZOLTART έχει σαν θέμα την Απομόνωση και αναλυτικά περιλαμβάνει.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006

19.00 Εγκαίνια
22.00 Funxion (ATH), drum‘n’bass neurofunk

Οι Funxion είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων η οποία δημιουργήθηκε για να διαδώσει τους πιο φρέσκους drum‘n’bass ήχους στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2001 από τον Κώστα Νομικό (Dj N-Liam) και τη συμμετοχή του Χάρη Μπαξεβάνη (Dj Haris). Έχουν εμφανιστεί σε clubs της Αθήνας, σε διάφορες επαρχιακές πόλεις (Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ξάνθη) και τελευταία σε Αγγλία, Ολλανδία και Ελβετία. Διεθνής προσκεκλημένοι (BlackSunEmpire, Dj Lee, Chris SU, Complex) έχουν εμφανιστεί σε διοργανώσεις των Funxion.

www.funxion.gr

Σάββατο 1 Απριλίου 2006

23.00 Qebo (ATH)

Το γκρουπ σχηματίστηκε το 1999 από τους Αλέξη Ρέτση και Γιώργο Αγγελίδη. Έχουν μία CD/LP κυκλοφορία στο ενεργητικό τους (Flopper, Vibrant Records), ένα Web Release (livE.P.) και έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ στην Ελλάδα (Vibrant live στο Μικρό Μουσικό Θέατρο, Synch Festival), την Νορβηγία (ΕΚΚΟfest) και τη Γερμανία (Podewil Zentrum). Θα παρουσιάσουν το νέο τους live υλικό και videos από τους VJ καλλιτέχνες Effekts, ThreePixels και Antony Squizzato.

http://qebo.net

Κυριακή 2 Απριλίου 2006

22.00 B.I.T.C.H. (THESS), a dj journey into funky hip-hop tunes

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην καπναποθήκη «Π» στην οδό καπνεργατών, και για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε στο τηλ. 25410 29282 και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.zoltart.com .

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620