Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Συνέντευξη τύπου Χρήστου Πανόπουλου: Σιωπηρή τιμωρία ή αναρρωτική άδεια;

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Οι διαμαρτυρίες της Skoda Ξάνθης για τις αποφάσεις της τελευταίας περιόδου, οι οποίες έχουν επηρεάσει άμεσα τα αποτελέσματα της, δεν περιορίστηκαν στην έκδοση ανακοινώσεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο ισχυρός άνδρας της Skoda Ξάνθης στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου ζήτησε από την ΚΕΔ να βγάλει από τους πίνακες της διαιτησίας τον παρατηρητή του αγώνα με τη Χαλκηδόνα, ο οποίος δεν έγραψε τα … καμώματα του Μιχάλη Γερμανάκου που τιμωρήθηκε «σιωπηρά» από τον πατέρα του και πρόεδρο της Ένωσης Μάκη Γερμανάκο που όμως ουσιαστικά του δίνει αναρρωτική άδεια, για την αποκατάσταση του ποδιού του αφού από το 4΄ του αγώνα κούτσαινε στον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης, ενώ ο ίδιος διαιτητής σήμερα ανέφερε σε αθλητική εφημερίδα ότι είναι ο Πατσατζόγλου της διαιτησίας. Σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η Skoda Ξάνθη έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια (Χαλκηδόνα- πρωτάθλημα, Λάρισα - Κύπελλο), αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βλάψουν μια ομάδα που λειτουργεί σε άψογα πλαίσια. Ωστόσο, τόνισε πως το πιθανότερο είναι να μην υπήρχαν τόσες διαμαρτυρίες, αν η ομάδα δεν βρισκόταν μέσα στους στόχους της.

"Αν οι κακές διαιτησίες αλλοιώνουν τα αποτελέσματα, ποια είναι η διαφορά ενός αλλοιωμένου αποτελέσματος λόγω διαιτησίας και ενός στημένου παιχνιδιού; Ουσιαστικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Δεν θέλω να μιλήσω για στημένα παιχνίδια, κάτι για το οποίο ασχολούνται όλοι τον τελευταίο καιρό, διότι όταν θα με καλέσει ο αθλητικός δικαστής χωρίς να έχω αποδείξεις. Φέτος όμως είναι μια πολύ κακή χρονιά για τη διαιτησία, αφού ακόμη και ομάδες πάνω από εμάς στη βαθμολογία (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ) έχουν αδικηθεί από τις αποφάσεις των ρέφερι. Είναι πάντως πολύ πιθανό να μην κάναμε τόσο ντόρο σε περίπτωση που δεν είχαμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη χρονιά".

Πάντως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, σε μια προσπάθεια εκτόνωσης, ζήτησε από τους φίλους της να διατηρήσουν την ηρεμία τους, να είναι ακόμη πιο κόσμιοι μια και το έχουν αποδείξει με δεδομένου ότι δεν έχει τιμωρηθεί ο σύλλογος ούτε με το πιο μικρό πρόστιμο, ούτως ώστε η ομάδα να αποφύγει ενδεχόμενο τιμωρίας. "Κάνω πάντως έκκληση στους φίλους της Ξάνθης να σεβαστούν τους αντιπάλους και τους διαιτητές στις εντός έδρας αγώνες της ομάδας, καθώς είναι φιλοξενούμενοι στην πόλη μας. Όταν φύγουν από τα σύνορα του νομού, θα έχουμε όλη την ώρα να συζητήσουμε για το τι συνέβη στο παιχνίδι".

Βέβαια, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το αγωνιστικό κομμάτι και την πορεία της Ξάνθης στις εγχώριες διοργανώσεις: "Η Ξάνθη συμμετέχει σε δύο θεσμούς με μεγάλη επιτυχία και στόχος μας είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσει να αντιστέκεται με όσους νόμιμους τρόπους έχει στην διάθεση της"

«Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2005-2006 θα κυκλοφορήσουν στις επόμενες 15 ημέρες και στους κατόχους θα προσφέρεται ένα μικρό πακέτο παροχών όπως και διάφορα διαφημιστικά δώρα σε συνεργασία με την εταιρεία που θα ντύσει την SKODA ΞΑΝΘΗ»
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ Α (ΟΙΚΟΓΕΝ. ΚΕΡΚΙΔΑ) :110 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ Β (ΕΠΙΣΗΜΩΝ) :330 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ Γ (ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ) :150 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ Α1 : 80 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ Β1 :150 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ Γ1 : 80 ΕΥΡΩ.

Τέλος για τον αγώνα επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου στις 23 Μαρτίου θα ισχύσει ότι και στο πρωτάθλημα δηλαδή οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με ανταλλαγή ενώ για τους υπόλοιπους φιλάθλους που θα θέλουν να παρακολουθήσουν την συνάντηση θα ισχύσει εισιτήριο που οι πληροφορίες θέλουν η τιμή του να κυμαίνεται μεταξύ 40-60 Ευρώ.

Τέλος δίνεται η δυνατότητα σε όσους φιλάθλους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες να προμηθευθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια διαρκείας για αυτούς τους αγώνες που η τιμή του θα κυμαίνεται περίπου στα 25 Ευρώ.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620