Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Στην Εθνική παίδων ο βολεϊμπολίστας του Ερμογένη Παναγιώτης Τσότρας

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Η πρώτη προτεραιότητα του Ερμογένη μετά την επανασύστασή του ήταν να δουλέψει την υποδομή ώστε μέσα από αυτή να βγάλει αθλητές οι οποίοι θα στελεχώσουν τις μεγάλες ομάδες. Ο στόχος αυτός αρχίζει να υλοποιείται αφού πρόσφατα και για πρώτη φορά στην ιστορία του Ξανθιώτικου βόλεϊ, αθλητής του Ερμογένη κλήθηκε σε εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Πρόκειται για τον 16χρονο Παναγιώτη Τσότρα.

Ο Παναγιώτης Τσότρας ξεκίνησε το βόλεϊ πριν από 4 χρόνια με την ομάδα του παμπαιδικού του Ερμογένη με προπονητή τον κ. Κρουστάλλη Αθανάσιο. Παρακολούθησε με ζήλο όλες τις προπονήσεις και σε δύο χρόνια αποτέλεσε βασικό μέλος της παιδικής και της ανδρικής ομάδας. Τα τελευταία 2 χρόνια προπονείται συστηματικά από τον κ. Παρασκευόπουλο Δημήτρη.

Πριν από 1,5 έτος, με πρόταση του προπονητή του, κλήθηκε στο κλιμάκιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αφού συμμετείχε με την βοήθεια του συλλόγου του σε όλες σχεδόν τις προπονήσεις του κλιμακίου, που γινόταν στην Αλεξανδρούπολη με προπονητή τον κ. Γιώργο Τεκτονίδη, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην διαδικασία συγκρότησης της Εθνικής Παίδων.

Στην παραπάνω διαδικασία συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές του Βόλεϊ απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας και διήρκησε όλο το προηγούμενο καλοκαίρι με διάφορες δοκιμασίες, προπονήσεις και αγώνες στο Λουτράκι και την Ολυμπία.

Κλήθηκε να αγωνισθεί σε φιλικούς αγώνες που θα δώσει η Εθνική Παίδων από 20 έως 24 Δεκεμβρίου 2005 στο Αιγίνιο με τις αντίστοιχες ομάδες της Αυστρίας και της Τυνησίας και για προπονήσεις στο Λουτράκι, από 26 Δεκεμβρίου 2005 μέχρι 6 Ιανουαρίου 2006 ως μέλος πλέον της ομάδας Παίδων Εθνικής Ελλάδος.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620