Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

Η άποψη, η θέση και η πολιτική της Ν.Δ. είναι πλέον γνωστή. Όταν δε μπορεί να περάσει αυτό που θέλει, το επιβάλλει και μάλιστα, με μεθόδους «δούρειου ίππου», πετυχαίνοντας να τρομοκρατήσει και να επιβάλλει την πολιτική της, χωρίς ενδοιασμούς.

Στην περίπτωση του ΤΕΕ – Ο.Α.Ε.Δ., τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ακυρώνονται τμήματα σε βάρος της ανάπτυξης και της πορείας της σχολής. Οι εργαζόμενοι ζουν σε κλίμα τρόμου, αναγκάζονται να ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ τις θέσεις και τις απόψεις τους, κάτω από ασφυκτική πίεση αρμοδίων, στελεχών της Ν.Δ. Αν μη τι άλλο, πως εξηγείται η ανατροπή αποφάσεων του δ.σ. των εργαζομένων μέσα σε λίγες μέρες και η ανασύνθεσή του;;;

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εγώ προσωπικά ως Βουλευτής., δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε τίποτε στην τύχη του, γιατί ότι έγινε μέχρι σήμερα, δεν έγινε τυχαία.

Θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στην καθεστωτική συμπεριφορά των στελεχών της Ν.Δ., που μέσα στη δύνη της ανημποριάς τους να πετύχουν κάτι περισσότερο, καταστρέφουν ότι με κόπο αλλά και με όραμα για το μέλλον, πετύχαμε.

Σε όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής μου πορείας, με συνέπεια λόγων και πράξεων, προσπάθησα να ενδυναμώσω τα αιτήματα των τοπικών μας παραγόντων και να αυξήσω την πειθώ μας προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Αποτέλεσμα αυτής της κοινής προσπάθειας, ήταν να πετύχουμε πολλά, να κάνουμε την Ξάνθη και τη Θράκη ΙΣΧΥΡΗ απέναντι, σε άλλες περιοχές της χώρας μας και να αξιώνουμε όλα όσα μας ανήκουν και κάτι παραπάνω.

Η ανάπτυξη της εκπαίδευσης, ήταν και παραμένει ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους, γι’ αυτό και καταφέραμε να αυξήσουμε και να ενδυναμώσουμε τα Τμήματα διαφόρων σχολών στο Πανεπιστήμιο και αλλού, ώστε να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στους ξανθιώτες νέους, αλλά και μεγαλύτερη οικονομική κίνηση στον τόπο μας.

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι η Ξάνθη, δεν γυρίζει πίσω, δεν είναι δυνατόν να δεχθεί οπισθοδρομικές λογικές.

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς ενδυναμώνοντας τα αιτήματά τους, δίνοντας μαζί τους, μάχες εντός και εκτός Βουλής.

Δυστυχώς, η Ν.Δ., στα πλαίσια της πολυδιαφημιζόμενης «μεταρρύθμισης» που «ευαγγελίζεται» ο κ. Πρωθυπουργός, δεν κάνει τίποτε περισσότερο, από το να συρρικνώνει και να ακυρώνει όλα όσα μέσα από κοινωνικές συμμαχίες το ΠΑΣΟΚ πέτυχε.

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620