Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕ/ΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: 1-0

Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!!!

-Κανείς δεν ξέρει πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι και τα πράγματα ακόμη περισσότερο δυσκολεύουν για τον Απόλλωνα.

-Αύριο ταξιδεύει στην Θάσο για το αναβληθέν παιχνίδι με τον Θεαγένη

-Ο Κατσαρός Νικόλαος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Απόλλωνα

Για ακόμη μία φορά οι παίκτες του Απόλλωνα έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο μη μπορώντας να πιστέψουν για το πώς χάθηκε το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες όμως οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη ήταν πιο ουσιαστική, κάνανε πιο κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να φύγουν και με τους τρεις βαθμούς τις νίκης.

Σε όλα αυτά μπορεί να σημειωθεί ότι το γκολ μπήκε στο 26’ λεπτό μετά από σύγχυση στην άμυνα του Απόλλωνα και την αδυναμία να διώξουν την μπάλα από το κέντρο της μεγάλης περιοχής.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

Πρώτη συμμετοχή του Κοκαλά Βενέτη με τα χρώματα του Απόλλωνα. Ο Σερραίος παίκτης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι ωστόσο δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Εδώ και δυο εβδομάδες εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας και τα πάει περίφημα στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε κολακευτικά σχόλια από τους αντιπάλους.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΣΟ

Στην Θάσο ταξιδεύει αύριο ο Απόλλων όπου θα αντιμετωπίσει τον Θεαγένη στο αναβληθέν παιχνίδι του πρώτου γύρου. Όλοι ευελπιστούν ότι δεν θα αναβληθεί για Τρίτη φορά το παιχνίδι και θα γίνει κανονικά προκειμένου να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των δυο ομάδων.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε o Απόλλων Διομηδείας, όπου απόκτησε τον νεαρό Καρσαρό Νικόλαο από τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Ο παίκτης του Απόλλωνα γεννήθηκε στις 24-04-1986 στην Θεσσαλονίκη. Το 1997 εντάχθηκε στον Αχιλλέα Τριανδρίας και παρέμεινε μέχρι και πρότινος για να παραχωρηθεί στον Απόλλωνα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620