Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

Έναρξη λειτουργίας της Ιστοσελίδας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.

WWW.PASOK-XANTHIS.GR

ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ & ΑΜΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε την λειτουργία της η ιστοσελίδα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης (www.pasok-xanthis.gr). Μια ιστοσελίδα που έχει ως στόχο την άμεση πληροφόρηση, αλλά και τον δημόσιο διάλογο, την κατάθεση απόψεων και θέσεων από όλους του πολίτες της Ξάνθης ή και της Ελλάδος.

Στην ιστοσελίδα της Ν.Ε. Ξάνθης ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για τις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, αρθρογραφία γύρω από επίκαιρα θέματα, συνεντεύξεις, δηλώσεις, εκδηλώσεις, ακόμη και πρακτικά συνεδριάσεων των Δημοτικών Οργανώσεων του Νομού Ξάνθης. Επίσης, χρήσιμες Συνδέσεις διαδικτύου για το ΠΑΣΟΚ, επίσημα έντυπα του ΠΑΣΟΚ, φωτογραφικό αρχείο και πολλά άλλα.

Βασικό όμως γνώρισμα της ιστοσελίδας και στο οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα θα είναι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ με όλους τους πολίτες, φίλους ή μέλη του ΠΑΣΟΚ, για θέματα τοπικού και πανελλήνιου ενδιαφέροντος. Ένα ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ για όλους όσους νοιάζονται για τον τόπο τους.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κάνοντας πράξη από την πρώτη στιγμή τις εξαγγελίες και αποφάσεις του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, προχωρά σε μια πρωτοβουλία σταθερής και αμφίδρομης επικοινωνίας. Η δημοκρατική συμμετοχή είναι η βάση της νέας πολιτικής πραγματικότητας που διαμορφώνει το ΠΑΣΟΚ, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η πραγματικότητα αυτή έχει ανάγκη από τα εργαλεία που θα δώσουν σε όλους εμάς, εύκολη και απλή δυνατότητα πρόσβασης στον διάλογο, κατ' αρχήν, στις αποφάσεις, αμέσως μετά. Το pasok-xanthis.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μόνιμο εργαλείο συμμετοχής και συνεργασίας για όλους μας.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620