Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ!!!

-Στο δυσκολότερο ίσως παιχνίδι μέχρι σήμερα, ο Απόλλων καλείται να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση αλλά και να κυνηγήσει την τύχη του απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Προσωτσάνη

-Οι πολλοί τραυματισμοί και οι απουσίες για ακόμη μία φορά θα είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον Φόρη Καλτσίδη

Τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα για την ομάδα του Απόλλωνα σίγουρα έχουν σκορπίσει την απογοήτευση στους παίκτες, ωστόσο καλούνται για μία ακόμη αγωνιστική να δώσουν το καλύτερο τους απέναντι στην πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Προσωτσάνη και να αποκομίσουν ότι καλύτερο μπορούν από την ομάδα της Δράμας. Σαφώς, και το γνωρίσουν πολύ καλά στο στρατόπεδο της Διομήδειας για την ανωτερότητα της αντιπάλου και την καλή αγωνιστική κατάσταση που έχει αλλά σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα θα πρέπει πάντοτε να κυνηγάς την όποια ελπίδα έχεις για να αποκομίσεις κάτι θετικό. Έτσι και οι παίκτες του Φόρη Κλατσίδη θα κυνηγήσουν την τύχη τους στην Δράμα και μέσα από το ποδόσφαιρο που ξέρουν θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουν να πάει χαμένο το παιχνίδι γιατί από κάθε αναμέτρηση σίγουρα παίρνεις πολλά θετικά και αρνητικά στοιχεία τα οποία μπορεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος να σε βοηθήσουν ώστε να φτάσεις στον στόχο που έχεις θέσει.

Περνώντας τώρα στην αγωνιστική δράση, ο προπονητής της ομάδας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμού και απουσιών. Καταρχάς για ακόμη μία φορά δεν θα αγωνιστεί ο Κων/δης Κ. που έχει ρήξη ομοπλάτης και δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Πουτακίδης Λάζαρος άρχισε σήμερα να δοκιμάζει το πόδι του αφού είχε πάθει διάστρεμμα στο γαστροκνίμιων και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Στην προπόνηση της Τετάρτης ξανατραυματίστηκε ο Χράλογλου Ουμίτ όπου έπαθε διάστρεμμα στον αστράγαλο και θεωρείτε αμφίβολη η συμμετοχή του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο τερματοφύλακας Μαυρίδης στην μέση του, ωστόσο μέχρι την Κυριακή θα είναι έτοιμος και θα δώσει το παρών στο δύσκολο παιχνίδι που περιμένει την ομάδα. Από την άλλη θα απέχει από το παιχνίδι ο Μακράκης Ηλίας αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί αφού είναι τιμωρημένος για μία αγωνιστική. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Καραμπατζάκη και Γιουβανέζα όπου εξέτισε την ποινή του ο ένας και αποθεραπεύτηκε ο άλλος από τον τραυματισμό του αντίστοιχα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620