Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 30 Μαΐου στην αίθουσα «Λίλιαν Βουδούρη» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης τα εγκαίνια της έκθεσης κοσμήματος του κυρίου Κεβορκ Μελκονιάν με τίτλο,

«ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Τον κύριο Μελκονιάν, το έργο του και τις τεχνικές του γύρω από το κόσμημα παρουσίασε στο κοινό η Ιστορικός Τέχνης – Μουσειολόγος κυρία Κική Χριστοδούλου χαρακτηρίζοντας την έκθεση μεταλλικές κλίμακες, διαδρομές ονείρου που συνδέονται στον άξονα του τρίπτυχου κόσμημα, τέχνη, παράδοση.

«Ο Κεβόρκ Μελκονιάν δεν επιλέγει τα υλικά του μόνο με την αντικειμενική τους αξία αλλά και με τις αποχρώσεις τους που συνδυάζονται με μέταλλα και ημιπολύτιμους λίθους, κάτω από την εμπνευσμένη επεξεργασία στο ασήμι, το μπρούντζο και το χρυσό.»

Μεταξύ των άλλων τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους η Εθνομουσικολόγος κυρία Βασιλική Συρακούλη, ο εκπρόσωπος του διοικητή του

Δ΄ Σ. Σ. αντ/χης πεζικού κύριος Αιμίλιος Κώστογλου, ο κύριος Βασίλης Κέκκερης από την Κομοτηνή, το μέλος του Δ. Σ. της Ακαδημίας κύριος Εμμανουήλ Ξυλάς, ο γιατρός και ζωγράφος κύριος Γιάννης Μενεσίδης, και ο Ξανθιώτης γλύπτης κύριος Αντώνης Κουτσούμπας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 27 Ιουνίου και είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά (εκτός Κυριακής) 9.00 - 14.00 και 19.00 -21.00.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620