Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, τα εγκαίνια της έκθεσης του διεθνούς φήμης Αρχιφωτογράφου και Ρεπόρτερ του πρακτορείου REUTERS, κ. Γιάννη Μπεχράκη με τίτλο «Χάος».

Στην έκθεση απηύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου που εξαιτίας έκτακτης επαγγελματικής ενασχόλησης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για να την εγκαινιάσει, ο ειδικός σύμβουλος της περιφέρειας κ. Σάββας Μιχαηλίδης.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Κώστας Γούναρης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος, ο αντινομάρχης Ξάνθης κ. Θεόφιλος Παρτσαλίδης, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Δ΄ Σ.Σ. Συνταγματάρχης κ. Μισελίδης, ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Νίκος Βαλαβάνης και πλήθος κόσμου.

Ο Γιάννης Μπεχράκης καταιγιστικός σαν το φωτογραφικό του φακό, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, συνομίλησε μαζί τους, αποκαλύπτοντας πτυχές από την θεματολογία της έκθεσης, μεταφέροντας τους με το λόγο του σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αφηγούμενος την ιστορία της κάθε φωτογραφίας του ξεχωριστά.

Μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε, για τους κινδύνους που πέρασε, αλλά και για την ικανοποίηση που νοιώθει σαν φωτογράφος όταν η δουλειά του φθάνει σε ένα δισεκατομμύριο αναγνώστες, ακροατές και τηλεθεατές καθημερινά μέσω του πρακτορείου REUTERS.

Κλείνοντας και αφού ευχαρίστησε το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης για την τιμή που του έκανε, ευχήθηκε οι μελλοντικές του αποστολές να αφορούν μόνο ειρηνικά γεγονότα.

Η έκθεση του Γιάννη Μπεχράκη που πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Ν. Ξάνθης, θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου 2006 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά (εκτός Κυριακής) 9.00 - 14.00 και 19.00 -21.00.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620