Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αστυνομία

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΤΑ (07) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Την 16.01.2007 και ώρα 21.45’ στο 15ο χιλ. Ε. Ο. Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθησαν από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 50χρονος πολίτης Τουρκίας, κάτοικος Ζεφυρίου Αττικής, νομίμου διαμονής καθώς κατελήφθη χρησιμοποιώντας Ι. Χ. Ε. εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων, να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή των στο εσωτερικό της χώρας μας, επτά (07) αλλοδαπούς λαθρομετανάστες πολίτες Μπαγκλαντές και Κίνας οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών τίτλων εισόδου και παραμονής χώρα μας.

Κατασχέθηκε όχημα μεταφοράς, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ.

Διακινητής και λαθρομετανάστες με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης αποσταλούν αρμοδίως.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Την 16.01.2007 και ώρα 23.50’ στην Ξάνθη, δύο (02) άγνωστοι δράστες ενεργώντας κατά συναυτουργία, επιτέθηκαν σε 52χρονο παθόντα, έξωθεν οικίας του και του προκάλεσαν στην κεφαλή με αντικείμενο (πιθανόν ρόπαλο) επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Δράστες μετά την πράξη τους επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και ετράπησαν σε φυγή.

Παθών νοσηλεύεται ενταύθα Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Δράστες αναζητούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.-

ΛΗΣΤΕΙΑ

Την 16.01.2007 και ώρα 21.00 στην Ξάνθη, δύο (02) άγνωστοι δράστες ενεργώντας κατά συναυτουργία με απειλή στιλέτου αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα από 26χρονο παθόντα κάτοικο Ξάνθης ένα (01) κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 10 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Δράστες αναζητούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.-

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620