Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Μετά την κατάκτηση τις πρώτης θέσης στην Α’ τοπική κατηγορία και την άνοδο στην Δ’ Εθνική Κατηγορία, ήρθε και η βράβευση από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Το απόγευμα της Κυριακής πλήθος κόσμού είχε μαζευτεί στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Διομήδειας προκειμένου να παρακολουθήσει την φιέστα από τον Απόλλων Διομήδειας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος τύπου του Απόλλωνα Εφέντη Ιρφάν όπου αφού καλωσόρισε τους επίσημους καλεσμένους αλλά και τον κόσμο αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι και την άνοδο της στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο άνθρωπος που στάθηκε σε κάθε δύσκολη στιγμή δίπλα στην ομάδα, ο Πρόεδρος του Απόλλων Διομήδειας κ. Ηλίας Πουτακίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Πουτακίδης αναφέρθηκε στην δύσκολη αλλά γλυκιά πορεία της ομάδας και την άνοδο της στην Δ’ Εθνική Κατηγορία. Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας που χωρίς την δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσε η ομάδα να φτάσει σε αυτήν την διάκριση. Από την άλλη ζήτησε την βοήθεια όλων των φιλάθλων του Νομού ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στις ανάγκες και της δυσκολίες τις Δ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Βιστωνίδας, Βασίλειος Τσολακίδης. Ο κ. Τσολακίδης αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες και στην Διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ, παρουσίασε τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Απόλλωνα. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Βιστωνίδας είναι ένα νέο γήπεδο με διεθνείς προδιαγραφές και η ολοκλήρωση του θα έρθει μέσα σε ένα χρόνο περίπου.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, Νικόλαος Σπυριδόπουλος όπου μετά το σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους έδωσε τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε στο καθένα ξεχωριστά να έχουν μία καλή παρουσία στην Δ’ Εθνική Κατηγορία. Τελευταίος πήρε το μετάλλιο ο Αρχηγός της ομάδας, Χαράλαμπος Συμεωνίδης που σήκωσε και την κούπα μέσα σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Δήμος Βιστωνίδας δεξίωσε την ομάδα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ

Ζητάμε συγνώμη από τον Ποδοσφαιριστή της ομάδας Σαχπαζίδη Στέλιο που δεν αναφέρθηκε το όνομα του κατά την βράβευση των ποδοσφαιριστών. Ήταν ένα λάθος που έγινε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όταν κατά την εκφώνηση των ονομάτων των ποδοσφαιριστών λόγου άγχους και κακής στιγμής δεν αναφέρθηκε του ποδοσφαιριστή μας.

Ο ποδοσφαιριστής Σαχπαζίδης Στέλιος είναι ένα κόσμημα για την ομάδα μας, έχει σημαντική προσφορά (αγωνιστικά) τα τελευταία χρόνια και έχει προσφέρει πάρα πολλά αυτός και η οικογένεια του στην ομάδα.

ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην μεγάλη βραδιά του ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ. Πρόκειται για τους τους δυο στρατιώτες της ομάδας που μόχθησαν όλη την χρονιά ώστε η ομάδα να φτάσει στην μεγάλη επιτυχία. Ο Στέλιος Σαχπαζίδης και ο Νικόλαος Μαυρίδης είναι δυο παιδιά που βοήθησαν με όλη την δύναμη τους την ομάδα, που έβαλαν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι ώστε η ομάδα να φτάσει στην μεγαλύτερη διάκριση από την ίδρυση του Συλλόγου. Επίσης τον Σαμιώτη Νικόλαο που απουσίαζε από την εκδήλωση για προσωπικούς λόγους. Από την άλλη υπάρχον και άλλοι τέσσερις παίκτες που άφησαν την ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς για προσωπικούς τους λόγους, ωστόσο πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην ομάδα. Πρόκειται για τους Κουμουλίδη Τάσο, Καλαϊτζή Κων/νο, Σαμπανίδη Κων/νο, και Μοσχόπουλο Κων/νο.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620