Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ στη ΔΡΑΜΑ στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2005.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα σεμιναρίων του Αθλητικού Κέντρου «Κραχτίδη» στη Δράμα. Την ευθύνη για την προετοιμασία της υλοποίησης του προγράμματος και την λειτουργία των σχολών θα αναλάβει η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στις σχολές δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Όλοι όσοι θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα Διαιτητή ή Κριτή (άνδρες και γυναίκες) και τηρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο Αθλητικός Νόμος στο Άρθρο 3 παρ. 1.
  • Επίσης τις σχολές μπορούν να τις παρακολουθήσουν και όσοι επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα κανονισμών του Χάντμπολ (προπονητές, καθηγητές φυσικής αγωγής, δάσκαλοι, παράγοντες, αθλητές, φίλοι του αθλήματος κλπ.)

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2005 να υποβάλλουν σχετική έντυπη αίτηση-δελτίο τα οποία μπορούν να προμηθευτούν από την Γραμματεία της ΕΣΧΑΜΑΘ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σοφία Στυλιανίδου Αναστάσιος Κόσσου

 

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620