Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

-Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το αναβληθέν παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής μεταξύ του Θεαγένη και του Απόλλωνα Διομηδείας

Μονόδρομος αποτελεί το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Θεαγένη για τον Απόλλωνα αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει και η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Έτσι οι Απολλωνιστές θα ταξιδέψουν στην Θάσο με δύσκολα καιρικά φαινόμενα όπως τουλάχιστον φαίνεται προκειμένου να δώσουν το αναβληθέν παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής όπου είχε αναβληθεί από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αφού εξέτασε όλα τα απαραίτητα χαρτιά που της είχαν προσκομίσει τόσο οι διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης όσο και οι φιλοξενούμενοι αποφάσισε την επανάληψη του παιχνιδιού με ημερομηνία την 25η Ιανουαρίου του 2006.

Όσον αφορά τώρα την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ο Φόρης Καλτσίδης είδε με μεγάλη ικανοποίηση να επιστρέφουν πολλοί παίκτες στις προπονήσεις όπου στο σύνολο ξεπερνούσαν τους 20 και να είναι αποφασισμένοι να κάνουν το διπλό στην Θάσο προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν στην παραμονή τους στην Δ’ εθνική κατηγορία. Από την άλλη εξέτισαν την ποινή τους ο Μακράκης Ηλίας και ο Νεοφυτίδης Τάσος και θα δώσουν το παρόν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τραυματισμοί που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την βασική απουσία παικτών δεν υπάρχουν και όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν το παρόν για την κρίσιμη αναμέτρηση.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620