Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο Θόδωρος Βαφειάδης επέστρεψε στον πάγκο της ΑΕΠ μετά από απουσία ενός χρόνου

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Ένα χρόνο κράτησε το διαζύγιο ΑΕΠ – Θεόδωρου Βαφειάδη μια και οι δύο πλευρές με συνοπτικές διαδικασίες έδωσαν τα χέρια για την νέα συνεργασία, αφού τόσο η νέα διοίκηση της Κας Σοφίας Καραγιαννίδου όσο και ο Ξανθιώτης τεχνικός έβαλαν πιο ψηλά το άθλημα και τον Σύλλογο, παραμερίζοντας τις όποιες προσωπικές διαφορές αφού η φετινή περίοδο είναι πολύ δύσκολη λόγω της αναδιάρθρωσης που τελικά έγινε βάζοντας τέλος στα διάφορα σενάρια για υποβιβασμό λιγότερων ομάδων από κάθε όμιλο.

Μάλιστα αμέσως άρχισε ο προγραμματισμός και ήδη στο δυναμικό εντάχθηκαν τέσσερις νέοι παίκτες ενώ η ενίσχυση της ομάδας δεν σταματά εδώ αφού το βάρος πέφτει και στην περίοδο των αποδεσμεύσεων.

ΗΡΘΑΝ

Με ελεύθερη μεταγραφή: Ο Ανέστης Παπαδόπουλος από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 27 χρονών τερματοφύλακας και ο γνωστός μας από παλαιότερη θητεία στην ΑΕΠ ο Χάρης Δενδράκης 25 ετών περιφερειακός από τον ΓΑΣ Κιλκίς (Α1).

Με υποσχετική: Ο Σπύρος Αγάθος από τον Φαίακα Κέρκυρας 20 ετών, εξτρέμ και ο Στέφανος Ελευθεριάδης 22 ετών εξτρέμ από την Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας. Και οι δύο φοιτούν στο ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής.

Μεταγραφές βέβαια μπορούν να θεωρηθούν και η επάνοδος των Καρακλά, Τριανταφύλλου, Φελεκίδη και Τσομπάνογλου οι οποίοι κατά την περσινή περίοδο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα είτε λόγω σπουδών οι τρεις πρώτοι είτε λόγω επαγγελματικών ο Τόλης.

ΕΦΥΓΑΝ:Βασιλούδης – Σαββατιανός με υποσχετική στους Πόντιους Κιλκίς (σπουδάζουν), ο Θεόδωρος Τζιλίνης με αποδέσμευση στον Δία Πολίχνης λόγω μετάθεσης (στρατιωτικός) και επέστρεψαν στις ομάδες τους ο Αλέξανδρος Ταρινίδης (Δούκα), Στέφανος Σαλαγιάννης (Καστοριά) αφού τελείωσαν τις σπουδές τους.

Για τις 22 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών για την προετοιμασία ξεκινώντας επίσημα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στις 29 Οκτωβρίου θα βρεθούν στη σέντρα οι 20 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους της Β’ Εθνικής ανδρών. Το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 4/6/06. Η κλήρωση θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΧΕ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε και τους δύο ομίλους της Β΄ Εθνικής:

Α΄ όμιλος: Νέα Ιωνία, ΠΑΟ Θρίαμβος Αθηνών, Παράδεισος Αμαρουσίου, Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, Σπάρτακος Αχαρνών, Φαίακας Κέρκυρας, Ποσειδώνας Λουτρακίου, Μινώταυρος Πάτρας, Α.Ο. Αλκυών Δρεπάνου, Γ.Σ. Άρτας.

Β’ όμιλος: Φοίβος Συκεών, Δίας Πολίχνης, ΑΕΠ Ξάνθης, Καλλικράτης, Εθνικός Κοζάνης, Μίλων Γιαννιτσών, ΓΕ Φλώρινας, Βέρμιο Βέροιας, Αμύντας Αμυνταίου, Έσπερος Λαμίας.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620