Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Την Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 20.00 το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του εκπαιδευτικού κ. Νίκου Γερμαντζίδη, με θέμα έναν φορέα ζωής που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη μυθολογία και ιστορία της Ξάνθης, τον ποταμό Κόσυνθο.

Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο:

«Κόσυνθος-Το Δάκρυ της Ροδόπης».

Γνωρίζουμε τη φύση και τους ανθρώπους της Ξάνθης ακολουθώντας το ρου του ποταμού Κόσυνθου από τις πηγές του- που βρίσκονται στις υψηλότερες κορυφές της Ροδόπης - μέχρι τις εκβολές του στη λίμνη Βιστωνίδα. Η περιήγηση περιλαμβάνει μοναδικές φωτογραφίες και αεροφωτογραφίες με τα σχόλια του Ν. Γερμαντζίδη να τις συνοδεύουν.

Ο Νίκος Γερμαντζίδης σπούδασε φωτογραφία και παιδαγωγικά. Είναι Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και με την ιδιότητα αυτή προτείνει, σχεδιάζει και υποστηρίζει προγράμματα περιβαλλοντικής αγωγής που υλοποιούν τα Δημοτικά Σχολεία της Ξάνθης. Η δράση του για την προβολή, ανάδειξη και διαχείριση των προστατευόμενων φυσικών περιοχών είναι πολύχρονη και πολυσχιδής.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ιδρύματος «Λίλιαν Βουδούρη» στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου με την ευγενική υποστήριξη του γραφείου περιπέτειας και οικοτουρισμού RIVERLAND Χατζησταύρου 8, Ξάνθη.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620