Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Έκλεισε την πετυχημένη χρονιά η Ασπίδα Ξάνθης με γιορτή στο ΔΑΚ παρουσία γονέων και φίλων του μπάσκετ

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Την λήξη της αγωνιστικής περιόδου γιόρτασε την Κυριακή το απόγευμα η Ασπίδα Ξάνθης με εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας (πρώην Εθνικό), όπου γονείς και φίλοι των αθλητών – αθλητριών χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους, μέσα από ασκήσεις τεχνικής και συναγωνιστικά παιχνίδια, δείχνοντας την δουλειά των προπονητών και όλα όσα διδάχθηκαν όλη την χρονιά.

Στο δεύτερο μέρος της γιορτής ο υπεύθυνος του προπονητικού τμήματος της Ασπίδας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος έκανε την ανασκόπηση της περιόδου 2004-2005, ξεκινώντας από την 3η θέση της Σχολικής ομάδας στην Πανελλήνια κατάταξη των Λυκείων που απαρτίζεται από κορίτσια της Ασπίδας, καθώς και την κατάκτηση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τις κορασίδες και νεάνιδες και την συμμετοχή τους στην προκριματική φάση των αντίστοιχων πανελληνίων πρωταθλημάτων κατακτώντας την τιμητική δεύτερη θέση στα αντίστοιχα πρωταθλήματα χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τα τελικά.

Την κλήση στις μικτές ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ δύο αθλητών της παιδικής και έξι αθλητριών της ομάδας κορασίδων. Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι στην ακαδημία γυμνάσθηκαν 138 αγόρια και 45 κορίτσια, δόθηκαν 24 φιλικά παιχνίδια με άλλες ακαδημίες και 40 εσωτερικά. Το βάρος της προσπάθειας σήκωσαν 5 προπονητές οι Παναγιωτόπουλος Δημήτρης, Καρά Αχμέτ Νεδήμ, Ιωαννίδη Κων)νο, Κοτσίκη Αντώνη και Βαρδικεδόγλου Χρήστο.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος περιελάμβανε τις βραβεύσεις που φέτος ήταν πολλές.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού Ξάνθης και η προϊσταμένη του Χατζοπούλου Μαρία για την αμέριστη συμπαράσταση της στην προσπάθειά της σχολικής ομάδας.

Το 1ο Ενιαίο Λύκειο Ξάνθης, για τις διευκολύνσεις στις μαθήτριες – αθλήτριες της σχολικής ομάδας.

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης και ο Διευθυντής του για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του σχολείου, για τις προπονήσεις της ακαδημίας.

Οι χορηγοί της ακαδημίας τα φροντιστήρια ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ.

Η σχολική ομάδα του 1ου Ενιαίου Λυκείου Ξάνθης και οι αθλήτριες: Πυλαρινού (αρχηγός), Πιλέ, Πασιούδη, Δαλακούρα, Χ#Δημητρίου, Δέλκου, Καραλίδου Βίκυ, Καραλίδου Σταυρούλα, Ρούφου, Ραφτοπούλου. Την απονομή έκανε η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Ξάνθης Κα Σοφία Καραγιαννίδου.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες Κορασίδων (Ζαχαρίου, Ρούφου, Καραλίδου Β., Καραλίδου Σ., Σουλιώτη, Κοντοπούλου, Τσιμπίδου, Παρδαλίδου, Χριστοδούλου Μ., Χριστοδούλου Χ.) και Νεανίδων (: Πυλαρινού, Πιλέ, Πασιούδη, Δαλακούρα, Καραλίδου Β., Καραλίδου Σ., Ζαχαρίου, Ρούφου, Σουλιώτη, Κοντοπούλου, Τσιμπίδου, Παρδαλίδου) και τους προπονητές τους (Παναγιωτόπουλο – Καρά Αχμέτ). Τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο κ. Γιάννης Δεληβογιατζής.

Οι 3 αθλητές (Χ#Βίλτσος, Μιχαηλίδης, Καψιμάλης) και οι 6 αθλήτριες (Καραλίδου Β., Ζαχαρίου, Σουλιώτη, Κοντοπούλου, Τσιμπίδου, Παρδαλίδου) για την συμμετοχή τους στις διάφορες μικτές ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Τις απονομές έκανε ο καλαθοσφαιριστής της ΞΑΝΘΗ BF FASHION Κώστας Τσότσος γέννημα – θρέμμα της Ασπίδας.

Οι νικητές που διαγωνίστηκαν στα παιχνίδια στο πρώτο μέρος της γιορτής. Χ#Αντωνίου, Ιγνατιάδης, Καραμάτσικος, Θεοδωρίδης, Σκαμνιώτης, Κυζάκη, Σπυριδοπούλου.

Στους καλύτερους αθλητές (1997 Σαπουνάς, 1996 Μπίρος, 1995 Φώτης, 1994 Κτενάς, 1993 Ευστρατιάδης, 1992 Κουράκος, 1991 Παπαδόπουλος) – αθλήτριες (Βράνια – Βασιλειάδου) με κύπελλα.

Στο τέλος παρουσιάσθηκε η στολή της ακαδημίας σε γαλάζιο και μπλε για την καινούργια χρονιά. Ήταν μια εκδήλωση άριστα οργανωμένη που θα την ζήλευαν πολλοί επαγγελματικοί σύλλογοι. Άξιζε όμως ο κόπος των διοργανωτών αφού γονείς και αθλητές αποχαιρέτισαν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο ενώ το θερμό χειροκρότημα ήταν η επιβράβευση της καλής προσπάθειας. Το νέο ραντεβού είναι για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620