Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Την τιμητική της η Ξάνθη που υποδέχεται την Πέμπτη μία παγκόσμια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου τον Βραζιλιάνο ΠΕΛΕ

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Η Ξάνθη φορά τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα μύθο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Την Πέμπτη 12 Μαΐου παίκτες και τεχνικό επιτελείο της Skoda Ξάνθης θα βραβευτούν από τον Πελέ για την εξασφάλιση της εξόδου στο Κύπελλο UEFA, ενώ παράλληλα το «μαύρο διαμάντι» θα εγκαινιάσει το νέο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια και θα διαμείνει και την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Μάλιστα για την άφιξη αλλά και το πρόγραμμα του ΠΕΛΕ η SKODA Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει ότι η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη και όπως γίνεται αντιληπτό θα γίνει το… αδιαχώρητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ θα τιμήσει το ποδοσφαιρικό της τμήμα για την συμμετοχή της ομάδας στην διοργάνωση του Κυπέλλου UEFA της νέας περιόδου. Την βράβευση θα πραγματοποιήσει ο κ. EDSON ARANTES DO NASCIMENTO (ΠΕΛΕ) στο νέο μας γήπεδο, το οποίο και θα εγκαινιάσει. Τα εγκαίνια του νέου μας γηπέδου και η βράβευση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα γίνουν την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 18:00. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί αγώνας 2x10λέπτων των Ακαδημιών της SKODA ΞΑΝΘΗ. Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο για τα εγκαίνια του γηπέδου μας και την εκδήλωση που θα λάβει σε αυτό είναι ελεύθερη».

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620