Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η Βασιλειάδου στην Μεσογειακή ομάδα – Ανακοινώθηκαν οι ομίλοι των Εθνικών κατηγοριών – Εκλογές στην ΕΣΧΑΜΑΘ – Κληρώσεις Παμπαίδων & Παγκορασίδων

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Η Στέλλα Βασιλειάδου στην Μεσογειακή Ομάδα Γυναικών

Η Ξανθιώτισσα Στέλλα Βασιλειάδου επιλέχθηκε στην Μεσογειακή Ομάδα Γυναικών και θα πάρει μέρος από 23 Ιουνίου μέχρι 4 Ιουλίου στους Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην πόλη Αλμέϊρα της Ισπανίας.

Η παίκτρια της Α.Ε. Ποντίων κλήθηκε από τον Σουηδό Ομοσπονδιακό Προπονητή Στίγκ Γιόχανσον μαζί με 20 κορίτσια στις 30 Μαΐου στο καμπ προετοιμασίας της Προμεσογειακής ομάδας Γυναικών και στις 16/6 ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται ανάμεσα στις 16 κοπέλες που απαρτίζουν την Μεσογειακή ομάδα γυναικών και θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας στους Μεσογειακούς αγώνες.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε τις συνθέσεις των κατηγοριών των Εθνικών Πρωταθλημάτων για την περίοδο 2005 –2006 όπως διαμορφώθηκαν μετά το πέρας όλων των μπαράζ και σύμφωνα με τις ειδικές προκηρύξεις και έχουν ως εξής: Όπως φαίνεται οι αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών έγιναν και την νέα αγωνιστική περίοδο θα έχουμε στους άνδρες: Ένα όμιλο στην Α1, δύο ομίλους στην Α2, δύο ομίλους στην Β΄ Εθνική. Στις γυναίκες δεν είχαμε διαφοροποίηση.

Με την νέα αυτή εξέλιξη η Β΄ Εθνική ανδρών όπου συμμετέχει η Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης θα φτάνει μέχρι την Λαμία και η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας φαντάζει δύσκολη. Πάντως της διοίκησης της Κας Καραγιαννίδου της αρέσουν τα δύσκολα και ευελπιστεί ότι η νέα χρονιά θα είναι και πάλι επιτυχημένη.

Να λοιπόν πως διαμορφώνονται οι δύο όμιλοι όπου συμμετέχουν τα δύο τμήματα της Α.Ε. Ποντίων:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Β’ όμιλος: Φοίβος Συκεών, Δίας Πολίχνης, ΑΕΠ Ξάνθης, Καλλικράτης, Εθνικός Κοζάνης, Μύλων Γιαννιτσών, Γ.Ε. Φλώρινας, Βέρμιο Βέροιας, Ε.Σ.Α. ‘Ο Αμύντας’ Αμυνταίου, Έσπερος Λαμίας.

Α2 Γυναικών: Β’ όμιλος: Α.Ο. Ποσειδώνας Βέροιας, Γ.Σ. Δράμας, Εθνικός Κοζάνης, Φίλιππος Βέροιας, Φιλώτας Φλώρινας, ΑΕΠ Ξάνθης, Α.Ε.Σ. Νέμεσις, Α.Ο.Α. Καστοριάς.

Νέο Δ.Σ. στην ΕΣΧΑΜΑΘ

Στις αρχαιρεσίες του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που έγιναν στην Δράμα εξελέγησαν οι εξής: Δημήτρης Σάββας του Γ.Σ. Δράμας, Χρήστος Αφουκατούδης των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Παπαθεοδώρου της Δράμας 86΄, Τάσος Μωϋσιάδης του Αστέρα Αλεξανδρούπολης, Χρήστος Αμπατζίδης του Πρωτέα, Σοφία Καμπουρίδου της Πρωσοτσάνης και Βασίλη Πουρτουλίδης του Πανσεραϊκού.

Ο σύλλογος που τα τελευταία χρόνια είναι πρωτοπόρος σε όλα του τα τμήματα δεν εκπροσωπείται στο νέο Δ.Σ. αφού ο υποψήφιος κ. Θανάσης Πατσατζής πήρε μόνο δύο ψήφους και μετά από ένσταση κατατέθηκε η υποψηφιότητα η οποία όμως ανέδειξε το τι γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ΕΣΧΑΜΑΘ. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η έλευση πριν από ένα χρόνο του προέδρου της ΟΧΕ κ. Στέλιου Αγγελούδη στην Καβάλα όπου προέτρεπε τότε να γίνουν εκλογές με δημοκρατικές διαδικασίες. Για να δούμε τι θέση θα πάρει ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ που παρακολούθησε την Γενική Συνέλευση την προηγούμενη Τετάρτη (15/6).

Ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Δημήτρης Σάββας και ίσως πρόεδρος (επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους, ήταν Γεν. Γραμματέας) μετά το τέλος των αρχαιρεσιών δήλωσε: «Στόχος της Ένωσης είναι να προχωρήσει ενωμένη και αδιαίρετη για την εξυπηρέτηση όλων των σωματείων». Εμείς να προσθέσουμε ότι μία Ένωση δείχνει το έργο της στα ηλικιακά πρωταθλήματα και είναι αδιανόητο ο σύλλογος με την καλύτερη οργάνωση, την πλήρη συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα και τις περισσότερες επιτυχίες να μην εκπροσωπείται στο Δ.Σ. Τότε κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει; Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας.

Η κλήρωση των Παμπαίδων - Παγκορασίδων

ΕΓΙΝΕ στα γραφεία της ΟΧΕ η κλήρωση των αγώνων της τελικής φάσης του 18ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα από 22 έως 24 Ιουνίου και του 14ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο από 1 έως 3 Ιουλίου του 2005.

Παμπαίδες

Οι όμιλοι έχουν ως εξής: Φοίβος Συκεών, Ζαφειράκης, Ιωνικός Ν. Φιλ., Εθνικός Κοζάνης. Β’ όμιλος: ΑΕΠ Ξάνθης, νικητής μπαράζ Α’, Φίλιππος Βέροιας, Φαίακας Κέρκυρας.

Στους αγώνες μπαράζ Α θα παίξουν ο Δικέφαλος Αστέρας με την ΓΕ Αργολίδας και ο Αίας Μυτιλήνης με τον Άρη Χανίων και οι νικητές θα διεκδικήσουν μία θέση στην τελική φάση.

Το πρόγραμμα: 1η αγωνιστική: ΑΕΠ Ξάνθης – Φαίακας. 2η αγωνιστική: ΑΕΠ Ξάνθης – νικητής μπαράζ Α’. 3η αγωνιστική: Φίλιππος – ΑΕΠ Ξάνθης.

Παγκορασίδων

Α’ όμιλος: ΑΕΠ Ξάνθης. Νικητής μπαράζ Β’. Νικητής μπαράζ Α’. Μακεδονικός.

Β’ όμιλος: Αμύντας, Καλλιθέα Βέροιας, Αναγέννηση Άρτας, ΓΑΣ Καματερού.

Στο μπαράζ Α’ θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους ξίφη ο Φίλιππος Βέροιας με τον Φιλώτα Φλώρινας και ο νικητής θα πάρει μέρος στην τελική φάση. Στους αγώνες μπαράζ Β’ η Αναγέννηση Βύρωνα θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Αργολικό και ο Γέρας Παπάδου τον Κύδωνα Χανίων.

Οι νικητές θα δώσουν αγώνα για μία θέση στην τελική φάση.

1η αγωνιστική: ΑΕΠ Ξάνθης – Μακεδονικός. 2η αγωνιστική: ΑΕΠ Ξάνθης – Νικητής μπαράζ Β’, 3η αγωνιστική: Νικητής μπαράζ Α’ – ΑΕΠ Ξάνθης.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620