Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Οι 25 εκλεκτοί της Skoda Ξάνθη στο κύπελλο UEFA – Παλιές…αμαρτίες αφήνουν εκτός πάγκου τον Γιάννη Ματζουράκη στο Μίντλεσμπρο

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ απέστειλε στην UEFA τη λίστα με τους 25 παίκτες που θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη για τις υποχρεώσεις της Ξανθιώτικης ομάδας στο Κύπελλο UEFA και είναι οι εξής:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πιζανόφσκι, Αναστασόπουλος.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Παπαδημητρίου, Ζαπρόπουλος, Άντζας, Μαχράτζε, Παβιό, Σίκοβ, Τοροσίδης, Τσικίνιο, Ντε Ματία
ΜΕΣΟΙ: Έμερσον, Μπαικαρά, Κάραμπας, Λέο Μινέιρο, Γαρπόζης, Μελισσάς, Φλίσκας, Τζόουνς.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κουιντάνα, Λαμπριάκος, Λουτσιάνο, Καζάκης, Γιάνεζ, Λάφατα.

ΠΑΛΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗ

Με ένα μειονέκτημα θα βρεθεί στον πρώτο αγώνα στην Αγγλία η Skoda Ξάνθη. Θα παραταχθεί κόντρα στην Μιντλεσμπρο χωρίς τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της. Πώς γίνεται αυτό; Ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός είναι τιμωρημένος απ’ την ΟΥΕΦΑ και «χρωστάει» ακόμα μία αγωνιστική για την αποβολή του στο ματς του Ολυμπιακού με τη Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως το γεγονός αυτό δεν πτοεί τον «Ρουμάνο» ο οποίος έχει στα χέρια του κασέτες από τα παιχνίδια της αντιπάλου της Skoda Ξάνθης στην προκριματική φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και μελετάει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της αγγλικής ομάδας ενόψει των διπλών αναμετρήσεων τους. Μάλιστα, όπως επιβεβαιώθηκε και από την ΠΑΕ, συνεργάτης του Ματζουράκη βρέθηκε στην Αγγλία την προηγούμενη Κυριακή και παρακολούθησε το παιχνίδι της «Μπόρο» με την Τσάρλτον, το οποίο έληξε με 0-3 υπέρ των λονδρέζων.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ

Για το ταξίδι στο Middlesbrough η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ θα μισθώσει charter το οποίο θα αναχωρήσει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 09.00 από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης. Για τους φίλους-μέλη της ομάδας που θέλουν να ακολουθήσουν την αποστολή, η τιμή συμμετοχής που αναλογεί ανά άτομο είναι 750 ΕΥΡΩ.
Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται:
- Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
- Μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, με πρωινό.
- Εισιτήριο αγώνα.
*** Το charter θα επιστρέψει στην Ελλάδα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Λόγω του μικρού αριθμού θέσεων (μόνο 100), οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες θα πρέπει να απευθυνθούν το συντομότερο στα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλ. 2541024466 (ώρες γραφείου), καθημερινά εκτός Σαβ/κου.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620