Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για άλλη μία φορά έμεινε με τις εντυπώσεις η Α.Ε. Πόντιων στο 22-21 με τον Δία

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Για άλλη μία φορά φέτος το ανδρικό τμήμα της Α.Ε. Ποντίων κερδίζει τις εντυπώσεις όχι όμως και κάτι παραπάνω. Κάτι ανάλογο έγινε και στην Πολίχνη όπου ο τοπικός Δίας στο τέλος ήταν αυτός που χαμογέλασε μια και ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες κερδίζοντας με σκορ 22-21.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο αντίπαλος στην σύνθεσή του διαθέτει αρκετούς παίκτες στις μικρές Εθνικές Ομάδες δεν είναι ευκαταφρόνητος και έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση ακόμη και αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα και να κερδίσει ένα παιχνίδι από το πουθενά.

Ο Ηλίας Κιναλόπουλος και οι παίκτες του αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα αφού τουλάχιστον σύμφωνα με την εμφάνισή τους δικαιούντο στη χειρότερη περίπτωση τον βαθμό της ισοπαλίας που θα τους έφερνε σε θέση ισχύος από τον μεγάλο τους αντίπαλο για την παραμονή στην κατηγορία, τον Πανσερραϊκό.

Η εμφάνιση της Ξανθιώτικης ομάδας ήταν μία από τις καλύτερες φετινές (μαζί με εκείνη στο παιχνίδι με τον Φοίβο) και φαίνεται πως η παροιμία «έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό» αν και… κρατούσε το ποτήρι μέχρι το τέλος, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της ΑΕΠ. Ανασταλτικός παράγοντας για την επιτυχία των Ξανθιωτών ήταν και τα προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών που μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Βέβαια στην ανατροπή της κατάστασης στην επανάληψη ρόλο έπαιξε και η διαιτησία των κ.κ. Μεϊμαρίδη – Θεοδοσίου από την συμπρωτεύουσα οι οποίοι στο ημίχρονο είχαν έντονη συνομιλία με τον άνθρωπο που δημιούργησε την ομάδα του Δία.

Ένα ευχάριστο είναι η επάνοδος του Καρακλά που καταγράφεται στα συν του Αλεξανδροπουλίτη προπονητή, με τον Ξανθιώτη στο πρώτο ημίχρονο να πετυχαίνει και δύο γκολ και αναμένεται στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 3-3, 8-7, 10-11 (ημιχ.), 15-15, 21-19, 22-21.

ΔΙΑΣ (Σκάρλος): Ρίζος, Λίτσιος 4, Χαραλαμπίδης, Τραϊανός, Τριανταφυλλίδης 4, Λινάρδος, Ελευθεριάδης 6, Καρασιούλας 1, Φιλίππου 5, Φουντουκάκης 2, Ράδης, Σπυριδωνίδης.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Κιναλόπουλος): Βαρβαρούσης, Σαλαγιάννης, Πατσατζής 1, Ιωάννου Τ, Τουμπάρης 5, Πετρίδης 3, Καζαντζίδης 1, Καρακλάς 2, Αλεξανδρίδης 5, Μιχαηλίδης, Ταρινίδης 4.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ

Ο.ΛΑ. ΔΡΑΜΑΣ

10-0

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

29-25

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

33-10

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

22-21

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

ΦΟΙΒΟΣ

25-40

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

( Επί 12 αγώνων)

1

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ

24

2

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

20

3

ΦΟΙΒΟΣ

19

4

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

18

5

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

9

6

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

9

7

ΗΡΑΚΛΗΣ

8

8

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

5

9

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

4

10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

3

* Η ΟΛΑΔ έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.

ΣΤΙΣ 26/27-02-2005

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΦΟΙΒΟΣ

Ο.ΛΑ. ΔΡΑΜΑΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620