Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Ευχάριστα μηνύματα έδωσαν τα μίνι τμήματα της Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑΜΑΘ

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Η Ξάνθη και το ΔΑΚ φιλοξένησε την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Μίνι Χάντμπωλ Αγοριών – Κοριτσιών που διοργανώνει η ΕΣΧΑΜΑΘ και η κατά τόπους ομάδα του κάθε Νομού. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης. Συμμετείχαν επτά ομάδες αγοριών και τέσσερις ομάδες κοριτσιών, από την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και τη Δράμα.

Δύο νίκες για την ΑΕΠ 1 και τρεις ήττες για την ΑΕΠ 2 στα αγόρια ήταν ο απολογισμός των αγώνων της Ξάνθης. Η έναρξη του τουρνουά βρήκε τις δύο ομάδες της ΑΕΠ αντιμέτωπες σε έναν αγώνα όπου η ηλικία έπαιξε σημαντικό παράγοντα για το αποτέλεσμα. Η ομάδα των μικρών (ΑΕΠ 2) έδειξε τελικά πως μπορεί να σταθεί στο ύψος της ακόμη και όταν αντιμετωπίζει μεγαλύτερα παιδιά ηλικιακά.

Όσο αφορά την ΑΕΠ 1 η ομάδα των μεγάλων έδειξε πως τα έργα αξίζουν περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Αποφασιστικότητα και θέληση για τη νίκη δημιούργησαν το καθόλου τυχαίο αποτέλεσμα 19-17 επί του Γ.Σ. Δράμας που προβάλλει σαν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα κορίτσια η ΑΕΠ 1 είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και όπως δείχνουν τα πράγματα δύσκολα θα της ξεφύγει το πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στα παιδιά (αγόρια – κορίτσια) όσο και στους προπονητές για την δουλειά που κάνουν αλλά και έδειξαν σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Επόμενη αγωνιστική (3η) θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στην Κομοτηνή.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης


 

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620