Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Παρουσία των τοπικών αρχών έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων του Ποσειδώνα

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Σε μία όμορφη τελετή και με την παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, έγιναν την περασμένη εβδομάδα τα εγκαίνια του Α.Ο. Ποσειδώνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του οργανισμού Άθλησης κ. Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρηστίδης και Αμπεριάδης, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, καθώς και πολλοί γονείς και αθλητές του συλλόγου. Προηγήθηκε ο αγιασμός των εγκαταστάσεων και των γραφείων, ενώ ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια μαρμαρινής επιγραφής εγκαινίων από τον Δήμαρχο Ξάνθης.

«Προς αυτή την κατεύθυνση είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε όλοι οι παράγοντες του σωματείου» τόνισε η αντιπρόεδρος κ. Κατερίνα Μανά.

Να πούμε ότι ο Ποσειδώνας Ξάνθης δραστηριοποιείται καθημερινά από τις 5:00 ως της 8:00 με θέματα εκμάθησης ακαδημιών, φυτωρίου και προαγωνιστικής κολύμβησης, απασχολεί 5 πτυχιούχους γυμναστές φυσικής αγωγής και περιμένει όλους τους μικρούς Ξανθιώτες να τους αποδείξει στην πράξη, γιατί συνίσταται το κολύμπι από τους ειδικούς, ως το καλύτερο άθλημα για να ασχοληθεί το μικρό παιδί.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620