Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αστυνομία

Α Π Ο Φ Α Σ Η

“ Περί λήψης περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων, στην πόλη της Ξάνθης ”

Ο Αναπλ/τής Διευθυντού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:

α) Του άρθρου 420 του Π.Κ.

β) Των άρθρων 1, 2, 3, 4, 16, 34, 52 παρ. 2, 103, 104, 105, & 109 του Ν. 2696 / 99 “ Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ”

γ) Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, και

αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και οχημάτων, κατά τις ημέρες εορτασμού της Θρησκευτικής εορτής Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης Ξάνθης, στις 14 και 15 Αυγούστου 2006.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

α)

Απαγορεύουμε την αντίστροφη κυκλοφορία όλων των οχημάτων, πλην λεωφορείων Δ.Χ. και επιβατηγών Δ.Χ. (ταξί – αγοραίων) από στην Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης, προς την πόλη της Ξάνθης, δια της οδού Έβρου.

β)

Η κυκλοφορία των οχημάτων που απαγορεύεται να έχουν αντίστροφη κίνηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης, προς την πόλη της Ξάνθης, δια της οδού Έβρου, θα γίνεται δια της περιαστικής οδού που διέρχεται μπροστά από την Ιερά Μονή Καλαμούς, από την διασταύρωση που βρίσκεται στο 4ο χιλ. της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Σταυρούπολης, από την γέφυρα του ποταμού Κοσύνθου, μπροστά από το εστιατόριο “ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ”, το Στρατοδικείο και την οδό Σάρδεων.

γ)

Απαγορεύουμε τη στάθμευση των οχημάτων, από την διασταύρωση των οδών Έβρου – Κατσώνη & Σπάρτης, μέχρι και την πάροδο προς την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης, πλην των λεωφορείων Δ.Χ. τα οποία να σταθμεύουν σε ελεγχόμενο χώρο απέναντι από την πάροδο προς την Ιερά Μονή και μόνο για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο, ήτοι για την αποβίβαση και επιβίβαση του επιβατηγού κοινού.

δ)

Επιτρέπουμε τη στάθμευση των οχημάτων μετά την πάροδο προς την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης και μόνο από την δεξιά πλευρά σε σχέση με την πορεία των οχημάτων, ώστε να μην παρεμποδίζεται η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων Άμεσης Βοήθειας ( οχήματα Πυροσβεστικής – Δασαρχείου κλπ. ).

ε)

Όλα τα παραπάνω περιοριστικά της κυκλοφορίας μέτρα θα ισχύσουν από την 14.00΄ ώρα της 14-8-2006 μέχρι την 14.00΄ ώρα της 15-8-2006.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620