Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πέντε αστέρων ο Ορφέας PUMA και η Δόξα Ξάνθης

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Την 3η εκτός έδρας νίκη και δεύτερη συνεχόμενη πέτυχε ο Ορφέας PUMAτην Κυριακή στο Βερούλειο της Καβάλας επί του ουραγού Ηρακλή με 5-2 και απομακρύνθηκε από 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα που όμως θέλει την νίκη την Κυριακή στον Ν. Ζυγό κόντρα στην καταδικασμένη Ελευθερούπολη για να φτάσει κοντά στο όριο της παραμονής.

Οι νεαροί παίκτες που έχουν κληθεί να αντικαταστήσουν τους βασικούς που όμως δεν θα αγωνίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της γνωστής τιμωρίας, τα πηγαίνουν περίφημα και ήδη μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ήταν ο ηγέτης και σκόρερ που με τα τρία που πέτυχε ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδος του με 7. Να θυμίσουμε δε ότι και στον πρώτο γύρο η Ξανθιώτικη ομάδα πέτυχε τον ίδιο αριθμό γκολ δεχόμενη τότε όμως μόνο ένα με το χατ –τρικ τότε να πετυχαίνει ο Μάκης Σαμαράς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στα πρώτα 30΄ λεπτά είχαν πετύχει δύο τέρματα με αυτογκολ στο 25΄ και εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φωτιάδη στο 29΄. Ένας πρώην Ξανθιώτης ο Κήπου στο 32΄με σουτ μείωσε σε 1-2 σκορ που ήταν στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και σε διάστημα τριών λεπτών (62΄-65΄)ο Γιώργος Βασιλειάδης με δύο γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 βάζοντας τα θεμέλια για την νίκη. Σε ένα καινούργιο 3λεπτο (73΄-76΄) ο Καλφόπουλος των γηπεδούχων και ο Βασιλειάδης στην συνέχεια έγραψαν το τελικό 2-5.

Διακρίθηκαν από τους νικητές οι Βασιλειάδης, Πανταζίδης, Φωτιάδης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι και από τους Καβαλιώτες οι Κήπου, Χ#Σάββας και Καπετανκωστής.

Καλή ήταν η διαιτησία του Δραμινού κ. Κύζα.

ΟΡΦΕΑΣ PUMA (Μπογιατζίδης): Παγωνίδης, Παπαδόπουλος (70΄Μαλλιαρίδης), Κότζα Εμρά, Σερδενές (73΄Γρηγοριάδης), Πανταζίδης, Καραγκιόζης, Ναβροζίδης, Φωτιάδης, Χατζή (70΄ Μαλαδένης), Κυριακούδης, Βασιλειάδης.

Με τον αέρα του κυπελλούχου της ΕΠΣ Ξάνθης η Δόξα Ξάνθης συνέτριψε τον Πανσουλιακό με σκορ 5-1 και τον άφησε πίσω στην διεκδίκηση της παραμονής την εκπρόσωπο των Σερρών. Η νίκη αυτή για να έχει αντίκρισμα πρέπει να συμβούν δύο πράγματα. Πρώτον να κερδίσει στον διακοπέντα αγώνα την Γρατινή και δεύτερο να αναζητήσει μία τουλάχιστον νίκη μακριά από την Φελώνη.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά μπορεί να ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της όμως είχε και την τύχη με το μέρος της. Ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Μπανταδάκη (43΄) ένα γκολ που την έδωσε την ψυχολογία στην επανάληψη όπου στο 53΄ήρθε η αποβολή του Τσίκου η οποία απλούστευσε τα πράγματα μια και στο επόμενο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ με ένα υπέροχο γκολ του Τηλαβερίδη Τ. με ανάποδο ψαλίδι από το ημικύκλιο.

Αυτά τα θετικά του αγώνα δεν τα άφησαν ανεκμετάλλευτα οι παίκτες της Δόξας συνεχίζοντας το σκοράρισμα που με τον Μπανταδάκη στο 60΄ έκαναν το 3-0 και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη στο 65΄ το 4-0. Οι Σερραίοι μείωσαν σε 4-1 με τον Ηλιόπουλο στο 77΄. Το τελικό 5-1 έγραψε ο Μπανταδάκης που πέτυχε χατ – τρικ ενώ στις καθυστερήσεις του ακυρώθηκε ως οφ – σαϊντ το τέταρτο προσωπικό του γκολ.

Διακρίθηκαν, από τους νικητές οι Μπανταδάκης, Μελισσόπουλος, Δημητριάδης και Τζανέτος και από τον Πανσουλιακό οι Λαζάρου, Βαλιάνης, Πλιάκος.

Καλή ήταν η διαιτησία του Μελιτζανά από την Θεσ)νίκη. Απέβαλε με 2η κίτρινη τον Τσίκο.

ΔΟΞΑ (Μαραντάς Γ.): Κυριαζίδης, Μελισσόπουλος, Τηλαβερίδης Α.(70΄ Κωνστανταράκης), Γκαλήπ Ερέν, Δημητριάδης (86΄Χαλήλ), Μεχμέτ Τανέρ, Κιαμήλ, Μπαλάνης, Εφεντόπουλος (76΄ Κίραλη) Τζανέτος, Μπανταδάκης.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620