Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Παράδοση στην Δράμα πάει να καθιερώσει η ΑΕΠ που κέρδισε και στο κύπελλο τον Γ.Σ. με 26-27

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Πέρυσι στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης έσπασε την δυσμενή παράδοση με τον Γ.Σ. Δράμας κερδίζοντας τον μέσα στο Κραχτίδη. Φέτος η επιτυχία επαναλήφτηκε στον θεσμό του κυπέλλου όπου και πάλι οι παίκτριες του Τριαντάφυλλου Χριστοδουλίδη έφυγαν με το Ροζ Φύλλο αγώνα από την Μακεδονική πόλη. Το τελικό 26-27 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πιο άνετα και έτσι τώρα περιμένουν τον νικητή του Α΄ υποομίλου που αναμένεται να ξεκαθαρίσει περί τα τέλη Ιανουαρίου.

Αν η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί δεν ισχύει στην περίπτωσή μας. Η μετάβαση στην Δράμα ήταν προβληματική λόγω των κακών καιρικών συνθηκών με αποτέλεσμα ο αγώνας να ξεκινήσει με 15 λεπτά καθυστέρηση. Όμως αυτό δεν πτόησε καθόλου τις Ξανθιώτισσες που πήραν τα ηνία του αγώνα από την αρχή, το προβάδισμα και μάλιστα προηγήθηκαν ακόμη και με 7 γκολ διαφορά. Αυτή η εξέλιξη έδωσε την δυνατότητα στον Τριαντάφυλλο Χριστοδουλίδη να κάνει αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του παίρνοντας θετικά μηνύματα.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη για τις Δραμινές είχε αντίκτυπο στους διαιτητές αφού η θέση τους σίγουρα ήταν δύσκολη. Ο Δραμινός Στάθης Κουταλίδης από την μία μεριά και ο Ξανθιώτης Κυριάκος Ουζούνης από την άλλη άρχισαν να αντιμετωπίζουν την δυσπιστία των και φυσικά την διαιτητική τους απόδοση στον αγώνα. Παρ΄ όλα αυτά δεν υπέπεσαν στο μεγάλο λάθος, αν και οι 5/13 αντίστοιχα 2λεπτες παραλίγο να παίξουν τον σημαντικό λόγο της ανατροπής του σκηνικού του αγώνα. Σε κάποιο σημείο του αγώνα η ΑΕΠ αγωνιζόταν με μόνο τρεις αθλήτριες. Στο τέλος η διαφορά μειώθηκε στο γκολ χωρίς κάτι παραπάνω με τις Ξανθιώτισσες να πανηγυρίζουν άλλη μία μεγάλη επιτυχία.

Κορυφαίες από τις νικήτριες οι Βασιλειάδου, Μπάκου και Ζουμπουλίδου.

Για την διαιτησία των κ.κ. Κουταλίδη – Ουζούνη να πούμε ότι σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Τα όποια λάθη τους ήταν τέτοια που δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Αποβλήθηκαν με κόκκινη παράγοντας των γηπεδούχων και η αθλήτρια Σίσκου για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στην Βασιλειάδου.

Τα 10λεπτα: 3-5, 6-10, 10-14(ημιχ.), 16-18, 21-24, 26-27 τελικό.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Χριστοδουλίδης): Ζουμπουλίδου, Σάββογλου, Βασιλειάδου 10, Καραγκιοζίδου 2, Πετριάδου 3, Θυμή, Πιπερίδου 2, Μπαράκου, Μπάκου 8, Φραγκούδη, Προκοπίδου, Μελισσοπούλου Φ, Ξανθοπούλου, Πολυτίδου 1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

26-27

ΚΟΖΑΝΗ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

10-0

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΝΕΜΕΣΙΣ

10-0

ΦΙΛΩΤΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

29-17

ΣΤΙΣ 14-1-2206

ΚΟΖΑΝΗ

ΦΙΛΩΤΑΣ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620