Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ: Επανήλθε στις νίκες και στην 4η θέση με συνοπτικές διαδικασίες η Ευρωπαία Skoda Ξάνθη με το 3-0 επί του Πανιωνίου

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Με …συνοπτικές διαδικασίες η επανήλθε στις επιτυχίες και επιβλήθηκε 3-0 του άχρωμου Νέου Πανιωνίου, ενώ το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο αν δεν επενέβαινε σωτήρια σε πολλές φάσεις ο Φώτης Στρακόσια. Τα γκολ πέτυχαν στο 7’ ο Σίκοφ και στο 34’ και στο 51’, ο Λουτσιάνο που έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα και χάρισε στην Skoda Ξάνθη μια σπουδαία νίκη. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ μετά το 3-0 το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του, με τις δύο ομάδες να περιμένουν το τελικό σφύριγμα.
Δυνατά μπήκε στο γήπεδο η Ξάνθη, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Ο συνήθης ύποπτος Λουτσιάνο απείλησε μόλις στο 3’ την εστία του Στρακόσια με εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 7’ τον υποχρέωσε να παραχωρήσει κόρνερ εντυπωσιακά, μετά από στημένη φάση. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο ΣίκοφΣίκοβ βρέθηκε σε θέση βολής και στο 7’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 18’ οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Μπαϊκαρά, ενώ η πρώτη καλή φάση του Πανιωνίου σημειώθηκε στο 20’ με σουτ του Μπρέσκα. Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη όμως ήταν ασταμάτητοι, και στο 27’ έχασαν κι άλλη ευκαιρία με τον Σίκοφ, ενώ ο Στρακόσια στο 29’ έσωσε δύο φορές την εστία του σε διαδοχικά σουτ των Γαρπόζη και Μαχράτζε.
Το 2-0 ήρθε στο 34’ με το ν Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 13ο γκολ του στο εφετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη συνέχισε να σφυροκοπεί τον Πανιώνιο, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει, με τον 40χρονο Στρακόσια να παλεύει μόνος του. Η Skoda Ξάνθη δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία στην ανάπτυξη, εκμεταλλευόμενη τα κενά της «κυανέρυθρης» άμυνας.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε καθόλου στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να επιτίθενται. Στο 51’ ο Λουτσιάνο με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Βόζαμπαλ έκανε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ξάνθης επί του Νέου Πανιωνίου. Η επίτευξη του τρίτου τέρματος από τους γηπεδούχους έβαλε τέρμα στα όποια σχέδια των Αθηναίων, με την Skoda Ξάνθη να κατεβάζει στροφές. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν είχαν την διάθεση ούτε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, ενώ δεν μπορούν να βρουν ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα για να μειώσουν.
Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσ/νίκης). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τσιώλη.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Πιζανόφσκι, Ζαπρόπουλος, Σίκοφ, Γαρπόζης, Βόζαμπαλ, Παπαδημητρίου (74’ Κοντοδήμος), Μπαϊκαρά, Μαχράτζε, Λαμπριάκος, Λουτσιάνο, Πρίττας.
ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στρακόσια, Γαλανόπουλος, Μάκος, Βλτσεκ, Σμίλιανιτς, Ναλιτζής (39’ Εξουζίδης), Μπρέσκα, Τσιώλης, Γουνδουλάκης, Σαλίχι (55’ Μέσαρος), Ζίμονιτς (69’ Μανιάτης).


ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620