Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης μετά την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΑΕ – Επιστρέφει στην Κύπρο ο Κάραμπας

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Ο μεγαλομέτοχος της SKODA Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος, πριν καλά – καλά περάσει μία ημέρα από τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΑΕ Αλέξανδρου Λυκουρέζου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του, αλλά και εναντίον του αντιπροέδρου της διοργανώτριας αρχής, Βίκτωρα Μητρόπουλου. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρει:

"Η κατάντια του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο. Η διοργανώτρια αρχή μετά από ένα δραστήριο, άμισθο Αντιπρόεδρο δυστυχώς απέκτησε και έναν δραστήριο, άμισθο Πρόεδρο ο οποίος έχρισε Πρόεδρο τον πολυάσχολο άμισθο Αντιπρόεδρο. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2006 ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ. Μόνο μια παράκληση. Ας γίνονται όλα αυτά τουλάχιστον πιο διακριτικά γιατί η χώρα που λέγεται Ελλάς είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ
«Έχω εκχωρήσει όλες τις αρμοδιότητές μου στον α’ αντιπρόεδρο και από τον Οκτώβριο καταθέτω το μισθό μου στο σύλλογο των υπαλλήλων. Δεν ήμουν ποτέ παράγοντας του ποδοσφαίρου, ούτε θέλω να γίνω. Νόμιζα ότι ΕΠΑΕ ήταν μια απλή διαδικασία αλλά διαψεύστηκα». Τάδε έφη Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, που μετρά αντίστροφα πλέον, για την αποχώρησή του από τα κοινά του ποδοσφαίρου. Στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΑΕ, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πάντως, τόνισε πως δεν θα αποχωρήσει πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο για την υπό ίδρυση Σούπερ Λίγκα.

Στην Ανόρθωση ο Κάραμπας
Αίσιο τέλος είχε την Τετάρτη το θέμα της μεταγραφής του Στέλιαν Κάραμπας στην Ανόρθωση. Η Skoda Ξάνθη συμφώνησε σε όλα με την κυπριακή ομάδα και πλέον απομένουν οι υπογραφές, ώστε ο Ρουμάνος να αποτελεί και τυπικά παίκτης της Ανόρθωσης. Το συμβόλαιο του Κάραμπας με την Ξανθιώτικη ομάδα έληγε το καλοκαίρι.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620