Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους για την Skoda Ξάνθη – Αγώναδρόμου για την πρεμιέρα κάνει ο Έμερσον - Καθορίστηκε η τιμή του εισιτηρίου-Άλλα ενδιαφέροντα νέα

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Θετικά ήταν τα μηνύματα που έστειλε η Skoda Ξάνθη στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί Ελληνικού εδάφους. Περίπου 500 Ξανθιώτες βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου της Αλεξανδρούπολης θέλοντας να δούνε από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη ήταν η νικήτρια με 2-0 χάρη δύο τέρματα που σημείωσαν ο Λαμπριάκος με πέναλτι με το ξεκίνημα δευτέρου ημιχρόνου και ο Τζόουνς στο 88΄ με πλασέ.

Ήταν ουσιαστικά το πρώτο φιλικό επί Ελληνικού εδάφους για την Skoda Ξάνθη, ενώ θα ακολουθήσει άλλο ένα που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε της Ξάνθης το Σάββατο (20/8) με την Καστοριά. Ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, πάντως, τόνισε ότι θα ήθελε ένα πιο δυνατό φιλικό.

Η Skoda Ξάνθη αγωνίστηκε με τους: Αναστασόπουλο, Παπαδημητρίου, Τσικίνιο, Παβιό, Ζαπρόπουλο, Άντζα, Λέο Μινέιρο, Ντε Ματία, Μαχράτζε, Λουτσιάνο, Λάφατα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μελισσάς, Λαμπριάκος, Κάραμπας, Τζόουνς, Τσαμπαζόπουλος, Καζάκης, Φλίσκας, Γιάνσεν και Χαϊκάλης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεώργιου περί πρόωρης έναρξης του πρωταθλήματος προκάλεσαν την αντίδραση του Χρήστου Πανόπουλου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι την 1η αγωνιστική, η ομάδα του δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη να αντιμετωπίσει την Skoda Ξάνθη, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο μεγαλομέτοχος. Και αυτό διότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει μια ενδεχόμενη επικράτηση της Skoda Ξάνθης στην πρεμιέρα να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.
«Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ πάντα είναι έτοιμη όταν έχει υποχρέωση μπροστά της. Σίγουρα η ομάδα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι πιο έτοιμη από την ομάδα της Skoda Ξάνθη. Εξάλλου, η αναγκαιότητα της νίκης για την ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια», είπε ο Πανόπουλος.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ;

Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Έμερσον. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα. Σύμφωνα, όμως με το ιατρικό επιτελείο, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσει ρυθμούς για να είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΑΕ, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει πως οι τιμές των εισιτηρίων, ανεξαρτήτως αντιπάλου, για την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 θα είναι 40 και 50 Ευρώ.

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ

Δύο νίκες και μια ισοπαλία επεφύλασσαν τα επίσημα και φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος γίνεται για τους Βασίλη Τοροσίδη, Αλέξη Γαρπόζη και Βάντσο Σίκωβ που τις τελευταίες μέρες απουσίαζαν από τις προπονήσεις προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με τα…χρώματα της χώρας τους.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ : Ο 20χρονος αμυντικός της SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκε στα 90 λεπτά του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης. Η Εθνική Ελπίδων νίκησε 1-0 στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην πόλη Μπαστόν.
ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΡΠΟΖΗΣ:
Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός της SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκε για 62 λεπτά στην νίκη (2-0) της Κύπρου για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2006.

ΒΑΝΤΣΟ ΣΙΚΩΒ: Ο 19χρονος Σκοπιανός για ακόμη μια φορά αποτέλεσε επιλογή του προπονητή αφού αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο 1-1 των Σκοπίων με την Φιλανδία. Ο Σίκωβ επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Ξάνθης.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ FIFA ΓΙΑ τον νέο κανονισμό του οφσάιντ

Επιστολή που περιλαμβάνει διευκρινίσεις σχετικά με τον νέο κανονισμό του οφσάιντ έστειλε σε όλες τις ομοσπονδίες - μέλη της η FIFA. "Η παράβαση του οφσάιντ θα μπορεί να υποδειχθεί πριν ο επιτιθέμενος που βρίσκεται σε αντικανονική θέση έλθει σε επαφή με τη μπάλα, αν, κατά τη γνώμη του διαιτητή, κανένας συμπαίκτης του, ο οποίος προέρχεται από κανονική θέση, δεν εμπλέκεται στη φάση", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του IFAB. Ο νέος κανονισμός, ο οποίος δοκιμάστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 23 ετών και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, κυρίως στις περιπτώσεις όπου ένας επιτιθέμενος ήταν εντελώς μόνος και σε εμφανέστατη θέση οφ σάιντ, όμως ο βοηθός διαιτητή περίμενε να έλθει σε επαφή με τη μπάλα, προκειμένου να σηκώσει τη σημαία του.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620